Η αναγκαιότητα κατασκευής ενός eshop

Σήμερα περισσότερο από ποτέ φαίνεται η αναγκαιότητα της δημιουργίας ενός eshop για κάθε επιχείρηση και επαγγελματία. Βλέπουμε λοιπόν ξεκάθαρα πως ακόμη και οι πολύ μικρές επιχειρήσεις θα μπορούσαν εν μέρει να λειτουργούν και να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς το ίδιο καλά κι αξιόπιστα, όπως μέσω του φυσικού τους καταστήματος.

Ας διαβάσουμε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες:

24 ώρες ανοιχτό

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι 24 ώρες ανοιχτό, λειτουργεί Κυριακές κι Αργίες και δέχεται παραγγελίες ό,τι ώρα κι αν καταχωρηθούν. Είναι λοιπόν εκεί όποτε κι αν το χρειαστούν οι πελάτες σας, από την άνεση του σπιτιού τους.

Εξυπηρέτηση περισσότερων πελατών

Με το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να εξυπηρετείτε, παράλληλα με το φυσικό, χιλιάδες πελάτες! Η ποιότητα του eshop σας και η άψογη παρουσίαση των προϊόντων σας θα βεβαιώσει τους πελάτες σας ότι δε χρειάζεται να έρθουν στο φυσικό σας κατάστημα για να τα δουν από κοντά.

Προσέγγιση νέων πελατών

Είναι πολύ ωραίο το να έχετε τη στήριξη της τοπικής σας αγοράς, σκεφτείτε όμως πως θα μπορούσατε να πουλάτε τα προϊόντα σας σε πελάτες από όλη την Ελλάδα ή γιατί όχι, και σε όλο τον κόσμο!

Δυνατότητα εμφάνισης χιλιάδων προϊόντων

Στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα μπορείτε να παρουσιάζετε χιλιάδες προϊόντα! Αυτά θα εμφανίζονται με λεπτομέρειες χαρακτηριστικών και φωτογραφίες, πλήρεις περιγραφές, αλλά κι επιλογές εναλλαγών. Στο φυσικό σας χώρο θα ήταν σίγουρα δύσκολο να διαθέτετε στα ράφια σας όλα αυτά τα προϊόντα.

Λιγότερα λειτουργικά έξοδα

Τα έξοδα του eshop είναι πολύ λιγότερα από τα έξοδα ενός φυσικού καταστήματος! Πληρώνετε μόνο για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, καθώς και τη φιλοξενία σας (hosting).

Απασχόληση λιγότερου προσωπικού

Όπως είναι φυσικό, το eshop δεν απαιτεί τον ίδιο αριθμό προσωπικού για τη σωστή λειτουργία του. Με μία ολιγόωρη εκπαίδευση θα μπορείτε εσείς οι ίδιοι να διαχειρίζεστε εύκολα και γρήγορα τις παραγγελίες σας.

Αύξηση των κερδών

Αναμφίβολα η αύξηση των κερδών είναι σίγουρη! Αναλογιστείτε όλα τα παραπάνω και θα διαπιστώσετε πόσο εύκολα μπορείτε να αποφέρετε κέρδος στην επιχείρηση σας με πολύ χαμηλότερο κόστος.

Συνεχής προβολή & διαφήμιση

Η online διαφήμιση ενός eshop είναι πολύ πιο αποδοτική, φθηνότερη και κερδοφόρα από τη διαφήμιση ενός φυσικού καταστήματος. Διαφημιστείτε στις πιο δημοφιλείς online πλατφόρμες και γίνετε γνωστοί σε ένα τεράστιο κοινό. 

Διαβάστε περισσότερα για την online διαφήμιση στα παρακάτω άρθρα μας:

 

Για την κατασκευή του ηλεκτρονικού σου καταστήματος επίλεξε Dataspot!

Η κατασκευή e-shop στη Dataspot σημαίνει άψογο design – αξιοπιστία συναλλαγών – λειτουργικότητα διαχείρισης.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με συνέπεια και εγγύηση ποιότητας και ευκολίας διαχείρισης. Βρισκόμαστε δίπλα σας κάθε λεπτό με απόλυτη τεχνική υποστήριξη σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, καθώς και σε κάθε σας απορία.

Διαβάστε περισσότερα για την κατασκευή e-shop στη Dataspot.

Share This Post

Θες να μαθαίνεις κάθε εβδομάδα όλα τα digital news;

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας