Δημιουργία Νewsletter

Ένα ισχυρό εργαλείο για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών μίας επιχείρησης...

Δημιουργία & Αποστολή newsletter
Δημιουργία & Αποστολή newsletter

Η δημιουργία newsletter αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών μίας επιχείρησης. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα ενημερωτικό δελτίο σε ηλεκτρονική μορφή που αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους ενδιαφερόμενους παραλήπτες. Το δελτίο αυτό αποστέλλεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Περιλαμβάνει ειδήσεις, ανακοινώσεις, χρήσιμες συμβουλές και υπενθυμίσεις, διατηρώντας τον ενημερωτικό του χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα…

Τα Newsletter είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών σας και φυσικά της επιχείρησης σας. Είναι ένας έξυπνος τρόπος προώθησης των προσφορών σας, των νέων προϊόντων σας και για ό,τι θεωρείτε σημαντικό να γνωρίζουν οι πελάτες σας.

Μη ξεχνάτε πως για να αποστείλετε newsletter σε πελάτες σας, οι ίδιοι θα πρέπει να έχουν κάνει subscribe σε αυτά μέσω της ιστοσελίδας σας. Με λίγα λόγια οι ίδιοι τους επιθυμούν να μαθαίνουν νέα σας και να ενημερώνονται για ό,τι νεότερο έχει να προσφέρει η επιχείρηση σας.  Γι’ αυτό το λόγο το περιεχόμενο των Newsletter οφείλει να είναι ποιοτικό κι αξιόλογο. Δεν πρέπει να κουράζει τους πελάτες σας ή να γίνεται ενοχλητικό κι επαναλαμβανόμενο. Η κακή διαχείριση και χρήση των Newsletter μπορεί να οδηγήσει στα αντίθετα αποτελέσματα!

Η ομάδα μας αναλαμβάνει…

Η ομάδα μας αναλαμβάνει τον εικαστικό σχεδιασμό και τη δημιουργία των Newsletter. Επιπλέον αναλαμβάνουμε τη σύνταξη πρωτότυπων και ποιοτικών κειμένων, τη δημιουργία προωθητικών slogan για την προσέλκυση υποψήφιων πελατών, καθώς και την αποστολή τους στο κοινό που έχει δείξει ενδιαφέρον για τα προϊόντα & τις υπηρεσίες σας.

Κάθε επιχειρηματίας που διαθέτει ιστοσελίδα και επιθυμεί να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες του, οφείλει να δημιουργήσει και να αποστέλλει newsletter. Στο πακέτο που αφορά την κατασκευή eshop της Dataspot περιλαμβάνεται το εργαλείο αποστολής newsletter καθώς και το module συλλογής ηλεκτρονικών διευθύνσεων.

Βασικά πλεονεκτήματα των Newsletter

  • Είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών μας.
  • Είναι άμεσα (Ενημερώνεται ο πελάτης για τα νέα μας και οδηγείται στην ιστοσελίδα μας χωρίς την μεσολάβηση μηχανών αναζήτησης).
  • Αυξάνουν τη δημοτικότητα της ιστοσελίδας μας.
  • Είναι στοχευμένος τρόπος προώθησης.
  • Έχουν χαμηλό κόστος.

Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι η αποστολή του ενημερωτικού newsletter θα πρέπει να γίνεται μόνο σε όσους το έχουν ζητήσει, δηλαδή έχουν εγγραφεί στη λίστα μας οικειοθελώς, αλλιώς χαρακτηρίζεται ως spam mail, το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τον κώδικα δεοντολογίας του διαδικτύου.

Αναλαμβάνουμε

Τον εικαστικό σχεδιασμό της μακέτας του newsletter, τη δημιουργία κειμένων & slogan για την προσέλκυση υποψηφίων πελατών, την αποστολή στο κοινό που έχει ενδιαφέρον για τα προϊόντα & τις υπηρεσίες σας…

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία δωρεάν

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!