Γνωρίζεις τι είναι το web content?

Αυτό που κάνει πραγματικά ξεχωριστή την ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι το web content! Σίγουρα θέλουμε το site μας να είναι λειτουργικό, γρήγορο και αποδοτικό, να ακολουθεί όλους τους κανόνες του επιτυχημένου responsive design, κι αυτό φυσικά είναι βασικός παράγοντας για την επιτυχία του.

Υπάρχει όμως και το κομμάτι του web content, αυτό που ασχολείται περισσότερο με την προσέγγιση και διατήρηση χρηστών, πελατών και κοινού, καθώς φυσικά και την αύξηση των εσόδων σου. Ανήκει περισσότερο στο κομμάτι marketing του site σου και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, πρωτοτυπίας και δημιουργικότητας.

Web content είναι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σου που περιλαμβάνει προωθητικά κείμενα, άρθρα σε blog, φωτογραφίες, γραφικά banners, βίντεο κλπ.

Πρωτότυπα γραφικά

Τα πρωτότυπα γραφικά εξυπηρετούν τόσο το βασικό αισθητικό κομμάτι του site σου, όσο και το πρακτικό, δηλαδή αυτό της πώλησης-προώθησης. Αν είναι σωστά σχεδιασμένα και βασισμένα στην ταυτότητα της εταιρείας σου, τότε θα είναι σίγουρα επιτυχημένα.

Η ομάδα μας διαθέτει έμπειρους γραφίστες που δημιουργούν για σένα πρωτότυπα γραφικά & banners που θα εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες του site σου. Έλα στη Dataspot και μίλησε μας για την ιδέα σου!

Προωθητικά κείμενα

Η σύνταξη κειμένων αφορά το γενικό σύνολο της ιστοσελίδας & του eshop και σκοπό έχει να προωθήσει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σου, να αναδείξει τη μοναδικότητα της επιχείρησης σου σε σχέση με τον ανταγωνισμό και φυσικά να “κερδίσει” τους πελάτες σου.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει τη σύνταξη προωθητικών κειμένων για το site σου, τόσο στην αρχική σου σελίδα, όσο και στις επιμέρους σελίδες του. Ρώτησε μας σήμερα για όλα όσα μπορούμε να προσφέρουμε στην online παρουσία σου.

Άρθρα σε Blog

Το Blog όχι μόνο βοηθάει την ιστοσελίδα σου στη βελτιστοποίηση SEO (αν χρησιμοποιείται σωστά & με έξυπνο τρόπο), είναι και μία εξαιρετική ιδέα προώθησης των υπηρεσιών και των προϊόντων σου. Είναι βασικό κομμάτι του web content του site σου με συνεχή άνοδο στις προτιμήσεις του κοινού.

Η Dataspot συντάσσει άρθρα βασισμένα στην ταυτότητα της εταιρείας σου. Άρθρα που όχι μόνο ενδιαφέρουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σου, αλλά σε βοηθάνε παράλληλα στη βελτιστοποίηση του SEO σου. Δεν είσαι σίγουρος για το πώς το SEO βοηθάει την online παρουσία σου; Διάβασε τη σελίδα Προώθησης SEO.

Παρόλο που η λειτουργικότητα και η ευκολία στην πλοήγηση είναι βασικά & απαραίτητα χαρακτηριστικά ενός site, μην υποτιμήσεις τη μεγάλη αξία του web content. Είναι αυτό που θα αυξήσει τη δημοτικότητα της επιχείρησης σου και θα κρατήσει τους χρήστες περισσότερο χρόνο στο site σου.

Share This Post

Θες να μαθαίνεις κάθε εβδομάδα όλα τα digital news;

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας