Κατασκευή eshop B2B

Το eshop που χρειάζεται η επιχείρηση σου

Το B2B ηλεκτρονικό κατάστημα είναι πλέον για πολλές επιχειρήσεις μονόδρομος, καθώς αποτελεί την κορυφαία λύση ευελιξίας και αξιόπιστης παραγγελιοληψίας.

Η απόλυτη Β2Β λύση

Γρήγορη παραγγελία

Οι πελάτες χονδρικής θα μπορούν μέσα από την πλήρως λειτουργική πλατφόρμα του eshop σου, να διαχειρίζονται τις παραγγελίες τους και να ολοκληρώνουν τις αγορές τους πραγματικά γρήγορα.

Η ταχύτητα θα κάνει το δικό σου ηλεκτρονικό κατάστημα να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

Παραγγελίες 24/7

Το ηλεκτρονικό σου κατάστημα δέχεται παραγγελίες 24/7, παράγοντας που αποτελεί αληθινό προνόμιο έναντι του ανταγωνισμού.

Οι μεταπωλητές θα μπορούν να πραγματοποιούν τις παραγγελίες τους οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να απασχολείς προσωπικό.

Έτσι θα επενδύεις τον πολύτιμο σου χρόνο στις υπόλοιπες ανάγκες της επιχείρησης σου.

Πελάτες χονδρικής

Οι πελάτες χονδρικής του eshop σου θα μπορούν να επωφελούνται από πολλά προνόμια όπως διαφοροποιημένες τιμές ανάλογα των ομάδων πελατών, εφαρμογή μαζικών εκπτώσεων, αλλά και πολλές ακόμη λειτουργίες.

Το διαχειριστικό του eshop προσφέρει απόλυτη ευελιξία!

Ομάδες πελατών

Διαχώρισε τους πελάτες σου σε ομάδες, δώσε προνόμια στους πιστούς σου συνεργάτες και διαχειρίσου το ηλεκτρονικό σου κατάστημα B2B με την ευελιξία που χρειάζεσαι.

Τιμές & εκπτώσεις

Οι τιμές & οι εκάστοτε εκπτώσεις ορίζονται εύκολα και γρήγορα από εσένα. Είτε αφορούν ποσοτικές εκπτώσεις, είτε τιμές μιας συγκεκριμένης ομάδας χρηστών, το eshop σου θα σου προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες για να τις αξιοποιήσεις όπως ακριβώς επιθυμείς.

Επαναλαμβανόμενες παραγγελίες

Η ταχύτητα κι η αποτελεσματικότητα είναι τα ζητούμενα για κάθε επιχείρηση κι επαγγελματία. Στο eshop σου, οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να επαναλάβουν οποιαδήποτε από τις προηγούμενες παραγγελίες τους, εύκολα και γρήγορα σε μερικά μόνο βήματα.

dataspot-eshop-b2b-2

Εμπιστεύτηκαν τη Dataspot

Η Dataspot έχει συνεργαστεί με εκατοντάδες επιχειρήσεις κάθε είδους, αντικειμένου & μεγέθους, σχεδιάζοντας μελετημένες online πρακτικές με άμεσα επιτυχημένα αποτελέσματα, τόσο στην ανάπτυξη ηλεκτρονικών καταστημάτων, στην online εταιρική τους παρουσίαση, αλλά και στο σχεδιασμό ολοκληρωμένων διαφημιστικών εκστρατειών. 

Θέλεις το δικό σου B2B;
Επικοινώνησε με την ομάδα μας.