Γραφιστικές υπηρεσίες

Η εμφάνιση της επιχείρησης σου

Οι γραφιστικές υπηρεσίες που χρειάζεται η εταιρεία σου για μία ολοκληρωμένη προβολή του brand.

Είτε πρόκειται για τη δημιουργία ενός project από την αρχή, είτε για ανασχεδιασμό λογοτύπου, σχεδιασμό εντύπου, αναβάθμιση ιστοσελίδας & eshop, αλλά και δημιουργία digital marketing πλάνου, οι γραφιστικές υπηρεσίες που προσφέρουμε υπόσχονται να καλύψουν απόλυτα κάθε ανάγκη της επιχείρησής σου.

Σχεδιασμός λογοτύπου

Το λογότυπο σου είναι το κύριο σύμβολο που αντιπροσωπεύει κι εκφράζει το brand σου & την ταυτότητα της επιχείρησής σου.

Στη Dataspot σχεδιάζουμε για σένα το ιδανικό λογότυπο, δυναμικό και σύγχρονο που θα καταφέρει να προβάλει σωστά τη φιλοσοφία της εταιρείας σου και να την ξεχωρίσει από την αγορά και τον ανταγωνισμό. Σχεδιάζουμε το λογότυπο που θα επικοινωνήσει με τον πλέον κατάλληλο τρόπο όλα όσα πρεσβεύεις, στους πελάτες και συνεργάτες σου.

Σχεδίαση εντύπου​

Οι έμπειροι γραφίστες μας είναι σε θέση να προβάλουν με τον πιο σύγχρονο τρόπο την ταυτότητα της εταιρείας σου σε έντυπη μορφή, σχεδιάζοντας πρωτότυπα γραφικά που ταιριάζουν στη φιλοσοφία και τις ανάγκες σου.

Είτε πρόκειται για κατάλογο, menu, φυλλάδιο προϊόντων, παρουσίαση υπηρεσιών, όποια κι αν είναι η ανάγκη παρουσίασης της εταιρείας σου, επικοινώνησε με την ομάδα μας!

Σχεδίαση banners για site/e-shop

Σχεδιάζουμε πρωτότυπα δημιουργικά για ένα άψογο αποτέλεσμα που σε αντιπροσωπεύει.

Χτίζουμε από την αρχή μαζί το brand σου, δίνοντας του το χαρακτήρα και την εικόνα που του αξίζει.

Στόχος μας είναι να σχεδιάσουμε την online παρουσίαση που θα σε χαρακτηρίζει πραγματικά και θα σε ακολουθεί σε κάθε βήμα της επιχείρησης σου.

Σχεδίαση banners για διαφημιστικές εκστρατείες

Αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου το γραφιστικό κομμάτι των διαφημίσεων σου σε Facebook, Instagram & Google, με τη σχεδίαση customized banners, templates και videos που προωθούν έξυπνα το brand σου.

Κάθε εταιρεία είναι ξεχωριστή κι η ομάδα μας ανταποκρίνεται στις ανάγκες online marketing της δικής σου εταιρείας με αξιοπιστία & υπευθυνότητα.

Reviews

Είπαν για εμάς