Περιεχόμενο Web

Δημιουργούμε ουσιαστικό περιεχόμενο στις ιστοσελίδες σας...

marketingΟι σημερινοί χρήστες του διαδικτύου αγαπούν το ουσιαστικό περιεχόμενο web στις ιστοσελίδες που επισκέπτονται.

Είναι γεγονός πως η κατασκευή ιστοσελίδων με εξαιρετική εμφάνιση και λειτουργικότητα εντυπωσιάζουν τον κάθε χρήστη που πλοηγείτε στην ιστοσελίδα μας. Είναι όμως αυτό που θα τον κρατήσει σε αυτή;

Τι είναι το περιεχόμενο Web?

Αυτό που κάνει μια ιστοσελίδα 100% ποιοτική κι ενδιαφέρουσα, δεν είναι τόσο το design, όσο το αξιόλογο και ουσιώδες περιεχόμενο web της (web content). Στη διαδικασία κατασκευής μίας ιστοσελίδας, η προσοχή και σωστή επιμέλεια του web content θα την οδηγήσει στην επιτυχία!

Για πραγματικά πρωτότυπο web content, επιλέξτε Dataspot!

Η ομάδα της Dataspot υπόσχεται να δημιουργήσει για σας εξαιρετικής ποιότητας περιεχόμενο web για την ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία, επεξεργασία, εισαγωγή και τροποποίηση γραφικών στοιχείων, banners, δημιουργικών και φωτογραφιών για μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα και ουσιαστική μεταφορά μηνυμάτων & προτροπών στους επισκέπτες σας. Όλες μας οι δημιουργίες είναι 100% customized για να ταιριάζουν στην ταυτότητα της επιχείρησης σας, καθώς και στην αισθητική της.

Η ομάδα μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη σύνταξη κειμένων & άρθρων για δεκάδες ιστοσελίδες και eshop. Συντάσσουμε πραγματικά ουσιαστικά κείμενα για τις ακριβείς ανάγκες της επιχείρησης σας.

Αναλαμβάνουμε τη διαχείριση και συγγραφή άρθρων με ενδιαφέροντα κείμενα και χαρακτηριστικά που βελτιώνουν επιπλέον το SEO της ιστοσελίδας σας (καλύτερη κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα της Google). Δεν συντάσσουμε απλά κείμενα αλλά βελτιστοποιούμε τη συνολική απόδοση της ιστοσελίδας σας!

Βελτιστοποίηση μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια!

Το περιεχόμενο web για να είναι πραγματικά επιτυχημένο και να κρατήσει στους επισκέπτες στην ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, οφείλει να είναι πρωτότυπο και να επεκτείνεται σε όλη τη διάσταση του διαδικτυακού σας τόπου.

Στη Dataspot φροντίζουμε την κάθε λεπτομέρεια! Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στους τίτλους, τις περιγραφές, σε κάθε λεκτικό που αφορά τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε πραγματικά ολοκληρωμένο, 100% προσαρμοσμένο κι άμεσο περιεχόμενο web που θα εντυπωσιάσει, θα προωθήσει την εταιρεία σας και φυσικά θα οδηγήσει στον αναμενόμενο στόχο/μετατροπές.

Επιπλέον, στη Dataspot δουλεύουμε δίπλα σας! Σας ενημερώνουμε για τις ελλείψεις που τυχόν έχει η ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα σας ή το eshop σας σε περιεχόμενο web κι αναλαμβάνουμε τον εμπλουτισμό και την άμεση βελτιστοποίηση του!

 


Αναλαμβάνουμε

# Συγγραφή κειμένων μοναδικών που εμπεριέχουν εντέχνως τις ιδανικές λέξεις κλειδιά για μέγιστη απόδοση στις μηχανές αναζήτησης.

# Σύνταξη blog για προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών σας και δημιουργία σχέσης με το κοινό σας

# Παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών στην ιστοσελίδα ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα, με κείμενα και φωτογραφίες που αποπνέουν εμπιστοσύνη στο κοινό.

 

Ελάτε να αξιολογήσουμε την ιστοσελίδας σας

Επικοινωνήστε μαζί μας