Γέφυρα eshop με προμηθευτές

Αυτόματη μεταφορά των προϊόντων του προμηθευτή στο eshop σας.

Γέφυρα eshop με προμηθευτές
Γέφυρα eshop με προμηθευτές

Η εισαγωγή των προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να αποτελέσει μια αρκετά δύσκολη, πολύπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία. Ειδικά στα eshops που διακινούν τεράστιο αριθμό προϊόντων, η άμεση εισαγωγή των δεδομένων τους θα ήταν πολλές φορές ακόμα κι αδύνατη.

Τι ακριβώς είναι  γέφυρα;

Η γέφυρα μεταξύ του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και του προμηθευτή σας είναι πρακτικά μία αυτόματη μεταφορά των προϊόντων του προμηθευτή στο eshop σας.

 

 

Μπορεί το ηλεκτρονικό μου κατάστημα να αποκτήσει γέφυρα;

Η δυνατότητα γέφυρας είναι εφικτή για κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα, με τη διαφορά πως η ύπαρξη της είναι πραγματικά χρήσιμη στα eshop με αρκετές εκατοντάδες προϊόντα. Εκεί δηλαδή, όπου η εισαγωγή δεδομένων των προϊόντων είναι εξαιρετικά χρονοβόρα.

Με πόσους προμηθευτές μπορώ να αποκτήσω γέφυρα;

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε γέφυρα με όσους προμηθευτές χρειάζεστε.

Υπάρχουν απαραίτητες προδιαγραφές;

Θα πρέπει ο προμηθευτής σας να έχει διαθέσιμο και να μπορεί να σας δώσει το απαραίτητο αρχείο xml, csv ή API.

Ποια τα πλεονεκτήματα που θα έχω με τη γέφυρα;

Τα πλεονεκτήματα της γέφυρας στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι πολλά! Τα προϊόντα του προμηθευτή σας θα μεταφέρονται αυτόματα, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών τους, των τίτλων, των περιγραφών και των εικόνων τους. Από τη μεριά του eshop σας δε χρειάζεται καμία επιπλέον ενέργεια!

Τα βήματα που ακολουθούμε είναι τα εξής

  • Χρησιμοποιούμε ένα αρχείο xml, csv ή API
  • Παίρνουμε τα δεδομένα των προϊόντων και τα συνδέουμε στο eshop
  • Αυτόματα τα προϊόντα σας μεταφέρονται στο eshop και ενημερώνονται τακτικά

Η εταιρεία μας με υπευθυνότητα & αξιοπιστία αναλαμβάνει την πραγματοποίηση της γέφυρας μεταξύ του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και των προμηθευτών σας. Η Dataspot αναλαμβάνει με μεγάλη εμπειρία την εργασία σε πλατφόρμες Cs-Cart & WordPress. Ανάμεσα στα projects μας στα οποία έχουν πραγματοποιηθεί γέφυρες μεταξύ eshops και προμηθευτών είναι το homestore.gr, bestdeals.gr, paidoupoli.gr.