Κατασκευή ιστοσελίδας

Κατασκευή ιστοσελίδας

Η επιχείρηση σου online

Η Dataspot αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων γρήγορα, έξυπνα κι αποδοτικά.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Στόχος μας είναι η κατασκευή ιστοσελίδων που αναλαμβάνουμε να είναι αντιπροσωπευτική της φιλοσοφίας των επιχειρήσεων τους, να είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης και να διαθέτει design που ανταποκρίνεται πλήρως στα σύγχρονα standards.

Customized εμφάνιση

Οι έμπειροι γραφίστες μας σχεδιάζουν πρωτότυπα δημιουργικά για ένα άψογο αποτέλεσμα που σε αντιπροσωπεύει. Χτίζουμε μαζί το brand σου, δίνοντας του ταυτότητα & χαρακτήρα. Στόχος μας είναι να σχεδιάσουμε την online παρουσίαση που θα σε χαρακτηρίζει πραγματικά και θα σε ακολουθεί σε κάθε βήμα της επιχείρησης σου.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ.

Ο χρόνος είναι χρήμα! Δημιουργούμε ιστοσελίδες που φορτώνουν γρήγορα, κάθε στιγμή, για να μη χάνεις πολύτιμους επισκέπτες.

RESPONSIVE.​

Εύκολη πλοήγηση από κάθε συσκευή (mobile, tablet, desktop), προσφέροντας την ίδια άψογη εμπειρία σε κάθε χρήστη.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ.

Το έξυπνα προσαρμοσμένο περιεχόμενο, τα μηνύματα προτροπής (calls to action) και τα customized banners έχουν ως στόχο την ολοκληρωμένη προώθηση των προϊόντων & υπηρεσιών σου.

ΑΠΟΔΟΣΗ.​

Όλες οι ενέργειες που πραγματοποιούμε από την αρχή της κατασκευής της ιστοσελίδας, μέχρι και την ολοκλήρωση της, έχουν ως στόχο να λάβεις μία εταιρική online ταυτότητα, που θα αποδίδει από την πρώτη στιγμή.

Ακούμε τις ανάγκες σου

Σχεδιάζουμε για 'σένα.

Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι κάτι που γνωρίζουμε πολύ καλά στη Dataspot!

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδων με απόλυτη υπευθυνότητα και συνέπεια.

Εσύ έχεις τον έλεγχο.

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που σου δίνουν τη δυνατότητα να μεταβάλλεις, να τροποποιείς, να δημιουργείς και να αλλάζεις περιεχόμενο εύκολα, γρήγορα και χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις, μέσω της ευέλικτης διαχείρισης ιστοσελίδας στα Ελληνικά! 

Πρόσθεσε νέες σελίδες μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας σου

Ανάρτησε νέα άρθρα ή ανακοινώσεις

Δημιούργησε υποκατηγορίες & περιεχόμενo στις σελίδες σου

Πρόσφερε τη δυνατότητα εγγραφής σε newsletter, αποστολής μηνυμάτων κτλ.

Πρόσθεσε εικόνες, videos, galleries κτλ.

Εμπιστεύτηκαν τη Dataspot

Η Dataspot έχει συνεργαστεί με εκατοντάδες επιχειρήσεις κάθε είδους, αντικειμένου & μεγέθους, σχεδιάζοντας μελετημένες online πρακτικές με άμεσα επιτυχημένα αποτελέσματα, τόσο στην ανάπτυξη ηλεκτρονικών καταστημάτων, στην online εταιρική τους παρουσίαση, αλλά και στο σχεδιασμό ολοκληρωμένων διαφημιστικών εκστρατειών. 

Θέλεις το δικό σου site;
Επικοινώνησε με την ομάδα μας.