Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας

Ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό

Δημιουργούμε μια ισχυρή επωνυμία που μένει χαραγμένη στο μυαλό του κοινού σου και των εν δυνάμει πελατών σου.

Η δημιουργία εταιρικής ταυτότητας είναι μια απαιτητική διαδικασία, απαραίτητη για τη σωστή κι ολοκληρωμένη παρουσίαση της εταιρείας σου στον ψηφιακό και μη κόσμο.

Είναι ο τρόπος με τον οποίο οι πελάτες σου θα θυμούνται την επιχείρησή σου, θα αναγνωρίζουν τα προϊόντα σου κι όλα όσα πρεσβεύουν, και θα μάθουν περισσότερα για την κουλτούρα της εταιρείας σου.

Γι’ αυτό η δημιουργία εταιρικής ταυτότητας είναι εξαιρετικά σημαντική κι απαραίτητη για κάθε σύγχρονη, μεγάλη ή μικρή επιχείρηση!

Με τη δημιουργία εταιρικής ταυτότητας αποτυπώνουμε με πρωτότυπο και μοναδικό τρόπο τα χαρακτηριστικά της επιχείρησης σου – αυτά που σε κάνουν να διαφοροποιείσαι από τους ανταγωνιστές σου, σε ένα ευρύ φάσμα τοποθετήσεων.

Η εταιρική ταυτότητα αφορά την ολοκληρωμένη προβολή της επιχείρησης σου και περιλαμβάνει το λογότυπο, το σχεδιασμό εντύπων, τη σχεδίαση καρτών, τις καθημερινές αναρτήσεις σου στα social media, τον τρόπο που διαφημίζεσαι και φυσικά τη σωστή παρουσίαση της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού σου καταστήματος.

Στη Dataspot διαθέτουμε έμπειρους γραφίστες και marketers που φροντίζουν να φέρουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, που ανταποκρίνεται σε κάθε σύγχρονη γραφιστική ανάγκη. 

Για την εταιρική σου ταυτότητα,
επικοινώνησε με την ομάδα μας.