Κατασκευή Eshop με CS-Cart

Κάνε το επόμενο βήμα στην επιχείρηση σου

Το ηλεκτρονικό σου κατάστημα θα ακολουθεί τις πλέον σύγχρονες απαιτήσεις online αγορών και θα ξεχωρίσει σημαντικά από τον ανταγωνισμό.

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος CS-Cart

Eshop σε CS-Cart

Η κατασκευή eshop στη Dataspot σημαίνει πως η επιχείρηση σου απολαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις και ρυθμίσεις που βελτιστοποιούν συνεχώς την απόδοση του eshop σου και το οδηγούν γρήγορα και μεθοδικά στην απόλυτη επιτυχία!

Αναλαμβάνουμε την αποτελεσματική προβολή & προώθηση του ηλεκτρονικού σου καταστήματος για ένα eshop που αποδίδει από την πρώτη στιγμή.

Εμπειρία 20+ χρόνων

Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή eshop, με την ασταμάτητη προσθήκη επιτυχημένων projects στο portfolio μας, αποκτώντας συνεχώς νέους ενθουσιασμένους πελάτες.

Στη μέχρι τώρα πορεία μας, έχουμε σχεδιάσει δεκάδες ηλεκτρονικά καταστήματα CS-Cart για μικρές και μεγάλες εταιρείες – eshops που αποτελούν καθημερινά μία άψογη & λειτουργική βιτρίνα για τους ιδιοκτήτες τους.

Dataspot - Η επιχείρηση σου online

e-shop που ακολουθεί τις ανάγκες σου

Το περιβάλλον διαχείρισης του ηλεκτρονικού σου καταστήματος στη Dataspot, δίνει τη δυνατότητα πλήρους παραμετροποίησης των ρυθμίσεων του, παρακολούθησης του αποθέματος των προϊόντων σου, των παραγγελιών και των πελατών σου, της δημιουργίας προσφορών, της επεξεργασίας κι ενημέρωσης μεταφορικών, χρεώσεων και πολλά ακόμη!

Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα σύνδεσης με συστήματα online πληρωμών, με τράπεζες, καθώς και με εταιρείες σύγκρισης τιμών (Skroutz, Best Price κτλ.), βασικό στοιχείο για ένα eshop που θέλει να είναι πραγματικά ανταγωνιστικό.

Έτσι έχεις στα χέρια σου ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης, το οποίο μπορεί εύκολα και γρήγορα να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη του ηλεκτρονικού σου καταστήματος, όποτε χρειαστεί.

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος

Αμέτρητες δυνατότητες

Eshop με χιλιάδες χαρακτηριστικά

Η Dataspot θα σου παραδώσει ένα απόλυτα λειτουργικό eshop, με χιλιάδες χαρακτηριστικά που θα το κάνουν πραγματικά μοναδικό, θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό και θα μετατρέψουν τη διαδικασία διαχείρισης του ηλεκτρονικού σου καταστήματος σε μία πραγματικά εύκολη διαδικασία. 

Στήνουμε το eshop σου με τέτοιο τρόπο και στην πλέον ιδανική πλατφόρμα για την κατασκευή eshop CS-Cart, με στόχο να μπορείς ανά πάσα στιγμή να προσθέσεις νέες δυνατότητες και να προσφέρεις στους πελάτες σου μία εξαιρετική εμπειρία ολοκλήρωσης αγορών.

Προχωρώντας στην κατασκευή eshop με CS-Cart, έχουμε στα χέρια μας μια πληθώρα διαθέσιμων πρόσθετων/add-ons και δυνατοτήτων που μας επιτρέπουν την απόλυτη παραμετροποίηση του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η μεγάλη μας εμπειρία στην πλατφόρμα CS-Cart μας οδήγησε στη δημιουργία των Dataspot CS-Cart Add-ons, πρόσθετων που βελτιώνουν εξαιρετικά τη λειτουργία του eshop σου, φέρνοντας ένα κορυφαίο αποτέλεσμα πλοήγησης.

Εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος CS-Cart

 Η Dataspot είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της CS-Cart στην Ελλάδα, δίνοντας μας τη δυνατότητα να σχεδιάζουμε ολοκληρωμένα και πλήρως λειτουργικά ηλεκτρονικά καταστήματα, ιδιαίτερα φιλικά στο χρήστη, με εύκολη διαχείριση, ενσωματώνοντας όλες τις νέες τεχνολογίες που αφορούν την ασφάλεια πληρωμών, τη σύνδεση με τράπεζα και την προώθηση στις μηχανές αναζήτησης.

Η κατασκευή eshop CS-Cart αποτελεί μία αληθινά αξιόπιστη λύση για το σύγχρονο επαγγελματία που απαιτεί άψογη εμφάνιση και λειτουργίες 24/7. 

Στα χέρια σου θα έχεις ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα μπορεί συνεχώς να ακολουθεί κάθε νέα τάση, να αναβαθμίζεται άμεσα και με ασφάλεια και να προσφέρει αδιάκοπη ευελιξία.

Σχεδίαση & εξωτερική εμφάνιση

SEO (Search Engine Optimization)

Χαρακτηριστικά καταλόγου προϊόντων

Προϊόντα

Διαχείριση

Πληρωμές & Αποστολές

Διευκολύνσεις πελατών

Απογραφή προϊόντων

Θέλεις το δικό σου e-shop;
Επικοινώνησε με την ομάδα μας.