Γιατί να αποκτήσω την εταιρική μου ιστοσελίδα;

εταιρική ιστοσελίδα - blog dataspot.gr

Όλο και περισσότερες μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις επενδύουν σήμερα σε μία αξιόπιστη και λειτουργική κατασκευή της εταιρικής τους ιστοσελίδας. Τα οφέλη που μπορεί να φέρει η κατασκευή της ιστοσελίδας στην επιχείρηση σας είναι τόσα πολλά που συχνά θεωρείται αδιανόητη η απουσία της.

Διαφήμιση και προώθηση

Ενημερωμένο περιεχόμενο, αξιόπιστες πληροφορίες, παρουσίαση της εταιρείας, φωτογραφίες & εικόνες, υλικό προς κατέβασμα, επισκόπηση προϊόντων κλπ. Ο εν δυνάμει πελάτης που θα περιηγηθεί στην ιστοσελίδα σας θα μάθει για την ταυτότητα της εταιρείας σας, για τις υπηρεσίες της, θα ενδιαφερθεί, θα ενθουσιαστεί κι ίσως και να αποχωρήσει. Το δεδομένο όμως είναι πως η διαφήμιση έχει πετύχει το στόχο της κι αυτός είναι να προωθηθεί η εταιρεία σας σε νέο εν δυνάμει κοινό/πελάτες.

Διαρκώς ανοιχτά!

Σε αντίθεση με το ωράριο λειτουργίας της εταιρείας σας, η ιστοσελίδα σας είναι διαρκώς ανοιχτή κι έτοιμη να προωθήσει το υλικό σας, τις υπηρεσίες και την ταυτότητα σας. Επιτρέψτε στους πελάτες σας να έχουν πρόσβαση στην εταιρική σας ιστοσελίδα 24/7, να καταγράψουν κι αποστείλουν τυχόν ερωτήματα τους, να κάνουν την έρευνα αγοράς τους στο χρόνο που αυτοί επιθυμούν, απ’ όπου κι αν βρίσκονται!

Αυτό που θέλουν οι πελάτες

Δεν είναι λίγοι οι εν δυνάμει πελάτες σας που απογοητεύονται ιδιαίτερα όταν δε βρίσκουν την ιστοσελίδα σας. Κι αυτό συμβαίνει διότι η πλειοψηφία των νέων κυρίως δυνητικών πελατών κάνει την έρευνα αγοράς της στο internet. Με λίγα λόγια σίγουρα δε θέλουμε να απορριφθούμε από μια μελλοντική ευκαιρία πώλησης από το γεγονός του ότι δεν παρουσιάζουμε την εταιρεία μας online. Είναι πολύ σημαντικό να βρισκόμαστε μπροστά στους πελάτες μας ανά πάσα στιγμή κι ιδιαίτερα όταν ο χρόνος τους είναι περιορισμένος.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική διαδικτυακή παρουσία και μια ισχυρή θέση στο μυαλό κάθε δυνητικού πελάτη. Το περιεχόμενο, ο σχεδιασμός, το responsive design, τα μοναδικά γραφικά κλπ. καθιστούν την ιστοσελίδα της επιχείρησης μας μοντέρνα και τοποθετούν το brand name μας στη σύγχρονη αγορά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε σας απορία κι ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί μια ολοκληρωμένη λύση παρουσίας της εταιρείας σας στο διαδίκτυο!

Αν ενδιαφέρεστε για το σχεδιασμό της προσωπικής σας ιστοσελίδας τότε διαβάστε το άρθρο μας εδώ.

 

Share This Post

Θες να μαθαίνεις κάθε εβδομάδα όλα τα digital news;

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας