Δημιουργήστε σχέσεις με το κοινό σας!

σχέσεις με το κοινό σας - blog dataspot.gr

Η ιστοσελίδα σας είναι έτοιμη, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα εξυπηρετεί  με επιτυχία τους πελάτες σας κι εσείς απολαμβάνετε τα αποτελέσματα της διαδικτυακής σας παρουσία. Θα έλεγε κανείς πως αυτά είναι αρκετά για να καλύψουν τις ανάγκες της επιχείρησης σας σε διαφήμιση και γνωριμία με το κοινό σας. Είναι όμως μια γνωριμία που οδηγεί στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης και στη δημιουργία μιας δυνατής σχέσης;

Παρακάτω σας προτείνουμε μερικές απλές ιδέες ακολουθώντας τις οποίες δε θα έχετε μία απλή τυπική σχέση με τους πελάτες σας αλλά θα συνδεθείτε σε ένα άλλο επίπεδο, πιο προσωπικό και μακροχρόνιο.

Newsletter

Η δημιουργία & αποστολή newsletter αποτελεί μία εξαιρετική λύση για να συνδέεστε με το κοινό σας σε τακτά χρονικά διαστήματα, να το ενημερώνετε για τα νέα της εταιρείας σας και για ό, τι εσείς θεωρείτε σημαντικό κι ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες σας (προσφορές, εκπτώσεις, νέα προϊόντα κλπ.)

Η εταιρεία μας έχει μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και τη δημιουργία newsletter και βρίσκεται στο πλάι σας για οποιαδήποτε απορία κι ενημέρωση!

Επιβράβευση

Η επιβράβευση μπορεί εύκολα να έρθει μέσω ενός newsletter ή μηνύματος στους πελάτες-στόχους της επιχείρησης κι ο λόγος της επιβράβευσης είναι καθαρά θέμα της πολιτικής marketing της εταιρείας σας. Επιβραβεύστε τον πελάτη που πραγματοποιεί συχνά αγορές από το κατάστημα σας, που έχει συμπληρώσει αρκετούς πόντους, που προσκάλεσε φίλους στο κατάστημα σας κλπ.

Blogs

Τα άρθρα σε μία ιστοσελίδα δείχνουν αξιοπιστία, κύρος και κυρίως το “μεράκι” της εταιρείας για το αντικείμενο ενασχόλησης της. Σκεφτείτε 2 εταιρείες οι οποίες προμηθεύουν υλικά μπάνιου χωρίς ιδιαίτερες τιμολογιακές διαφορές. Η μία παρουσιάζει τυπικά τα προϊόντα της, η άλλη όμως προσφέρει μέσω των άρθρων της ιδέες και λύσεις διακόσμησης του μπάνιου σας, οδηγίες συναρμολόγησης συστημάτων μπάνιου, DIY ιδέες για προσωπικό στυλ στο μπάνιο κλπ. Αφήστε τον εν δυνάμει πελάτη να αξιοποιήσει το χρόνο που περνάει στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα ή ιστοσελίδα σας με τον καλύτερο τρόπο.

Social media & Reviews

Συνδέστε τους λογαριασμούς social media της εταιρείας σας με την ιστοσελίδα σας. Παροτρύνετε τους πελάτες σας να σας ακολουθήσουν στα προφίλ των λογαριασμών σας και να αφήσουν κριτικές και σχόλια για την εμπειρία εξυπηρέτησης σας. Αυτό μπορεί να γίνει κι εύκολα μέσω του newsletter με ένα ερωτηματολόγιο, γρήγορο κι εύκολο στη συμπλήρωση που αποδεικνύει ότι πραγματικά σας ενδιαφέρει η γνώμη του πελάτη σας. Οι κριτικές των πελατών σας είναι η ιδανική διαφήμιση των υπηρεσιών σας.

Αυτές είναι λοιπόν μερικές ιδέες οι οποίες φέρνουν πιο κοντά την εταιρεία σας με το κοινό σας και δημιουργούν την ιδανική σχέση εμπιστοσύνης και πίστης ανάμεσα σας.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας και μιλήστε μας για την ιδέα σας. Μαζί θα δημιουργήσουμε μία ολοκληρωμένη διαδικτυακή παρουσία για την επιχείρηση σας.

Share This Post

Θες να μαθαίνεις κάθε εβδομάδα όλα τα digital news;

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας