Γιατί να αποκτήσω την προσωπική μου ιστοσελίδα;

Marketing & Social Media - blog dataspot.gr

Ίσως έχεις ένα χόμπι που πραγματικά αγαπάς, ίσως δημιουργείς  χειροποίητες κατασκευές και θες να τις γνωρίσεις στον κόσμο, ίσως απλά έχεις κάτι να πεις και θες να ακουστείς στο κοινό που εσύ θα επιλέξεις και στο κοινό που θα αναζητήσει αυτό ακριβώς που εσύ προσφέρεις!

Οι λόγοι για να αποκτήσει κάποιος την προσωπική του ιστοσελίδα έχουν να κάνουν με το πόσο πολύ θέλει να προσεγγίσει κοινό και επισκέπτες και με το πόσο πιστεύει πως το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του αξίζει την προσοχή του κόσμου.

Σήμερα δεν είναι πλέον καθόλου σπάνιο για οποιονδήποτε να εκφράζεται μέσω μιας προσωπικής ιστοσελίδας, με blogs, φωτογραφικό υλικό,  μουσική, με ό, τι τον εμπνέει και τον χαρακτηρίζει.

Αν ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις τη δική σου ιστοσελίδα, τότε θα ήταν έξυπνο να απαντήσεις στις παρακάτω ερωτήσεις! Αυτές όχι μόνο θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις για το αν είσαι έτοιμος για αυτό το βήμα, αλλά θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τους στόχους και τις ανάγκες σου!

Τι είναι αυτό που θα προσφέρω;

Αναμφίβολα κάθε ιστοσελίδα είναι κι ένα διαφορετικό κεφάλαιο που χρήζει ενός κυρίως θέματος. Δεν είναι πολλοί αυτοί που θα ακολουθήσουν μια ιστοσελίδα χωρίς δομή, κύριο περιεχόμενο, άσχετα άρθρα κλπ. Είτε αυτό είναι η μαγειρική, είτε η φωτογραφία, είτε τα ταξίδια. Το κοινό ψάχνει κάτι πολύ συγκεκριμένο!

Σε ποιο κοινό απευθύνομαι;

Το κοινό σου, οι διαδικτυακοί followers σου, είναι αυτοί που θα ψάξουν για την ιστοσελίδα σου, που θα ενδιαφερθούν, που θα κάνουν subscribe στο newsletter σου. Ποιο είναι πράγματι το κοινό σου; Είναι οικογένειες; Είναι ζευγάρια; Είναι όλοι όσοι αγαπούν τη ζωγραφική; Το να βρίσκουμε το κοινό μας μας βοηθάει όχι μόνο στο πώς να σχεδιάσουμε και χτίσουμε την ιστοσελίδα μας αλλά και στο να δημιουργούμε ανάλογο περιεχόμενο (web content)!

Τι προσδοκίες έχω;

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τις προσδοκίες μας πριν ξεκινήσουμε ένα δικό μας project. Στοχεύουμε σε πωλήσεις, στο να κινήσουμε το ενδιαφέρον, στις προβολές, στην επικοινωνία με το κοινό ή κάτι άλλο; Γνωρίζοντας τις ανάγκες και τους στόχους μας καταλαβαίνουμε τα σημεία στα οποία πρέπει να επικεντρωθούμε. Η κάθε στρατηγική χρειάζεται διαφορετικά σημεία προσοχής και διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης κοινού (π.χ. διαφημίσεις, newsletter, forums, comment sections κλπ.).

Στη Dataspot γνωρίζουμε πολύ καλά το πόσο σημαντικό είναι να αισθανόμαστε ασφάλεια και σιγουριά για την ιστοσελίδα μας, για το περιεχόμενο της, το σχεδιασμό της και φροντίζουμε να προσφέρουμε επαγγελματικές και ολοκληρωμένες λύσεις για επιτυχημένα αποτελέσματα και 100% ευχαριστημένους πελάτες.

Στο portfolio μας μπορείτε να δείτε πολλά από τα projects που έχουμε αναλάβει, μελετώντας προσεκτικά τις προσωπικές ανάγκες του κάθε μας πελάτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία συνάντηση και μιλήστε μας για την ιδέα σας! Η υλοποίηση της θα βρίσκεται στα χέρια της έμπειρης ομάδας μας που πάντα με τη δική σας καθοδήγηση θα δημιουργήσει ένα άψογο αποτέλεσμα!

Share This Post

Θες να μαθαίνεις κάθε εβδομάδα όλα τα digital news;

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας