Νewsletter

Ένα ισχυρό εργαλείο για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών μίας επιχείρησης...

Το newsletter αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών μίας επιχείρησης. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα ενημερωτικό δελτίο σε ηλεκτρονική μορφή που αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους ενδιαφερόμενους παραλήπτες. Το δελτίο αυτό αποστέλλεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και περιλαμβάνει ειδήσεις, ανακοινώσεις, χρήσιμες συμβουλές και υπενθυμίσεις, διατηρώντας τον ενημερωτικό του χαρακτήρα.

Κάθε επιχειρηματίας που διαθέτει ιστοσελίδα και επιθυμεί να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες του, οφείλει να δημιουργήσει και να αποστέλλει newsletters. Στο πακέτο του ηλεκτρονικού καταστήματος περιλαμβάνεται το εργαλείο αποστολής newsletter καθώς και το module συλλογής ηλεκτρονικών διευθύνσεων.

Βασικά πλεονεκτήματα των Newsletter

  • Είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες των πελατών μας.
  • Είναι άμεσο. (Ενημερώνεται ο πελάτης για τα νέα μας και οδηγείται στην ιστοσελίδα μας χωρίς την μεσολάβηση μηχανών αναζήτησης.)
  • Αυξάνει την δημοτικότητα του site μας.
  • Είναι στοχευμένη διαφήμιση.
  • Έχει χαμηλό κόστος.

Δημιουργία και αποστολή newsletters

Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι η αποστολή του ενημερωτικού newsletter θα πρέπει να γίνεται μόνο σε όσους το έχουν ζητήσει, δηλαδή έχουν εγγραφεί στη λίστα μας οικειοθελώς, αλλιώς χαρακτηρίζεται ως spam mail, το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τον κώδικα δεοντολογίας του διαδικτύου.

Αναλαμβάνουμε

Τον εικαστικό σχεδιασμό της μακέτας του newsletter. Την δημιουργία κειμένων & slogan για την προσέλκυση υποψηφίων πελατών. Αποστολή στο κοινό που έχει ενδιαφέρον για τα προϊόντα & τις υπηρεσίες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία δωρεάν

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!