Τι σημαίνει ολοκληρωμένη online προβολή

Η προβολή της επιχείρησής σου online είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του marketing πλάνου της. Δώσε ιδιαίτερη σημασία στον τρόπο και την ποιότητα προβολής της, καθώς πρόχειρες λύσεις μπορούν εύκολα να οδηγήσουν σε μηδενικό κέρδος αλλά και άσκοπα έξοδα.

Ολοκληρωμένη online προβολή σημαίνει πως η επιχείρηση σου χρησιμοποιεί όλα τα διαθέσιμα online μέσα για να προωθήσει και να διαφημίσει τα προϊόντα, της υπηρεσίες της, το προφίλ της, καθώς και τις ιδέες και την ταυτότητά της. Άλλωστε online προβολή δε σημαίνει σε καμία περίπτωση μόνο τη δημιουργία διαφημίσεων και χορηγούμενων δημοσιεύσεων.

Ενεργή παρουσία στα Social Media

Η παρουσία στα social media είναι σήμερα τεράστιας σημασίας! Θα μπορούσαμε να πούμε πως δε διανοείται για μια σύγχρονη επιχείρηση να μην έχει παρουσία σε πλατφόρμες όπως το instagram, το facebook κλπ. Το κοινό σου θέλει να επικοινωνεί μαζί σου σε ένα πραγματικά προσωπικό επίπεδο. Να βλέπει τακτικές κι ενδιαφέρουσες αναρτήσεις, να διαβάζει τα νέα σου, να μαθαίνει πρώτο τις προσφορές σου, να μπορεί να μοιράζεται τις απορίες του σχετικά με την επιχείρησή σου με ένα μόνο κλικ!

Έγκυρη καταχώρηση Google MyBusiness

Αν σου φαίνεται μικρής σημασίας τότε ξανασκέψου το! Σχεδόν κάθε φορά που ένας χρήστης αναζητά την επιχείρησή σου θα μπορεί να δει το MyBusiness προφίλ σου στα αποτελέσματα της Google. Μην απογοητεύσεις τους δυνητικούς σου πελάτες! Βεβαιώσου πως το αναγραφόμενο ωράριο, η διεύθυνση και το τηλέφωνο σου είναι έγκυρα! Ανέβασε φωτογραφίες του καταστήματος σου και ζήτησε από τους πελάτες σου να αφήσουν την αξιολόγηση τους. Είναι σημαντικό για τους πελάτες σου να αισθάνονται πως η γνώμη τους μετράει, γι’ αυτό φρόντισε να ανταποκρίνεσαι στις κριτικές τους.

Διάβασε εδώ περισσότερα σχετικά με το Google MyBusiness.

 Διαφήμιση σε Google Ads – Facebook Ads

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τις αμέτρητες δυνατότητες που αυτές οι διαφημιστικές πλατφόρμες μπορούν να μας προσφέρουν! Σου προτείνουμε να διαβάσεις τα παρακάτω άρθρα μας για να μάθεις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα Google Ads & Facebook Ads.

Με λίγα λόγια Google Ads

Με λίγα λόγια Facebook Ads

Ενεργός λογαριασμός στο LinkedIn

Το LinkedIn, ίσως λιγότερο δημοφιλές ακόμη στην Ελλάδα, σου δίνει δυνατότητες που ίσως δεν είχες φανταστεί. Διασυνδέσου με άλλες εταιρείες, αντάλλαξε απόψεις, ανακάλυψε νέους συνεργάτες και γενικά …δικτυώσου!

Η εγγραφή σου είναι δωρεάν και μπορείς να το φανταστείς ως το Facebook των επαγγελματιών & επιχειρήσεων. Δοκίμασε το σήμερα!

Blogging για τους πελάτες σου

Οι πελάτες σου ενδιαφέρονται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σου. Δώσε τους την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα την επιχείρησή σου, την ομάδα της, τα projects της, τις ιδέες της. Γνωρίζεις τι θα ενδιέφερε τους πελάτες σου? Πες το με ένα άρθρο! Δε χρειάζεται να είναι εκτενές ούτε ιδιαίτερα λεπτομερές.

Δες το με ένα παράδειγμα…

Αν το ηλεκτρονικό σου κατάστημα πουλάει κουρτίνες, είμαστε σίγουροι πως ένα άρθρο για τον ιδανικό συνδυασμό κουρτινών με τα χρώματα των επίπλων του σαλονιού μας θα ήταν πολύ ενδιαφέρον! Ειδικά αν μας πρότεινες μια ολοκληρωμένη λύση διακόσμησης, ίσως μας έπειθες να αποκτήσουμε μερικά ακόμη προϊόντα από το κατάστημά σου. Ξεκίνα λοιπόν!

Το άρθρο μας θα ενημερώνεται συνεχώς με νέες ιδέες και λύσεις για την ολοκληρωμένη online προβολή της επιχείρησής σας! Μείνετε συντονισμένοι!

Share This Post

Θες να μαθαίνεις κάθε εβδομάδα όλα τα digital news;

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας