Η σημασία των custom γραφικών του site σας

Τα γραφικά που στολίζουν την ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι μέρος της βιτρίνας και της ταυτότητας της επιχείρησης σας. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να ταιριάζουν με την αισθητική του brand σας και να είναι σχεδιασμένα & επιλεγμένα ειδικά για αυτό. 

Custom γραφικά χρησιμοποιούμε βέβαια εκτός από τη διακόσμηση του site σας και στην καθημερινή προώθηση της επιχείρησής σας μέσω των social media. Είναι πολύ σημαντικό για τους χρήστες να μπορούν να αναγνωρίσουν εύκολα το brand σας – είναι πιο εύκολο για το μυαλό να υιοθετήσει μια εικόνα.

Τι είναι τα custom γραφικά:

Custom γραφικά είναι τα γραφικά εκείνα που σχεδιάζουμε μοναδικά για σας και τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Είναι τα γραφικά στα οποία έχουμε αφιερώσει χρόνο και σκέψη (σε μία συνεργασία πελάτη – ομάδας) για να ταιριάζουν ιδανικά στο χαρακτήρα της επιχείρησης σας, να μένουν στη μνήμη των χρηστών του site σας και να σας συντροφεύσουν για αρκετά χρόνια στην πορεία της επιχείρησης σας.

Η ομάδα μας προτείνει τα παρακάτω tips για κάθε επιχείρηση που ενδιαφέρεται να αποκτήσει τη δική της διαδικτυακή λύση, είτε πρόκειται για εταιρική ιστοσελίδα, είτε για eshop.


  • Σκεφτείτε από πριν τα δυνατά σημεία της επιχείρησής σας. Αυτά είναι που θα πρέπει κυρίως να προωθηθούν μέσα από τα custom γραφικά.
  • Καταγράψτε τα στοιχεία αυτά που ταιριάζουν κι εκφράζουν την επιχείρηση σας, οποιαδήποτε κι αν είναι αυτά π.χ. το προϊόν σας είναι δημοφιλές όλο το χρόνο ή μόνο κάποιες εποχές.
  • Έχετε λογότυπο; Αν όχι, σκεφτείτε τι θα μπορούσε να είναι. Πολλές επιχειρήσεις προτιμούν μίνιμαλ γραφικά, άλλες χρησιμοποιούν μόνο το brand name τους, κι άλλες ζητούν σύμβολα και εικόνα. Πείτε μας τις σκέψεις σας κι αφήστε τους γραφίστες της Dataspot να δημιουργήσουν το ιδανικό logo βασισμένο στις επιθυμίες σας.

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες της επιχείρησης σας σε design και γραφικά, η ομάδα μας μπορεί να σας προτείνει λύσεις που θα ταιριάζουν στο χαρακτήρα του brand σας, αλλά και θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σωστού σχεδιασμού του site σας (responsive design, SEO κλπ.). Άλλωστε πολλές φορές βλέπουμε πως ιδέες που ίσως μοιάζουν ιδανικές στη θεωρία δεν μπορούν να “σταθούν” στην πράξη. 

Γι’ αυτό το λόγο σας παροτρύνουμε να κάνετε τη δική σας προεργασία, να σκεφτείτε όλα αυτά που κάνουν την εταιρεία σας ξεχωριστή – το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα!

Με αυτόν τον τρόπο φτάνουμε όλο και πιο κοντά στο ιδανικό αποτέλεσμα και στην επιτυχία του site σας.

Share This Post

Θες να μαθαίνεις κάθε εβδομάδα όλα τα digital news;

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας