Πριν σχεδιάσουμε το site σου …δες αυτό!

Έχεις λοιπόν σκεφτεί πως ήρθε η ώρα για τη δική σου εταιρεία, να αποκτήσει online παρουσία. Έρχεσαι στην ομάδα της Dataspot και συζητάμε μαζί για τις ανάγκες την ιστοσελίδας σου, καθώς και για τους εταιρικούς σου στόχους. Έτσι μπορούμε με τη σειρά μας να καταλάβουμε και να τονίσουμε τα σημεία μέσα από τα οποία θα προωθείται online η επιχείρηση σου. Αλήθεια, εσύ θα ήσουν έτοιμος να απαντήσεις στο εξής ερώτημα: 

Ποια είναι η εταιρική σου ταυτότητα και ποιοι οι στόχοι που θες να ακολουθήσεις;

Ας δούμε τα πράγματα με τη σειρά: Πριν κανονίσουμε την πρώτη μας συνάντηση, στην οποία θα γνωριστείς με την ομάδα μας και θα μιλήσουμε για τις ιδέες σου, θα πρέπει να σκεφτείς καλά τους λόγους για τους οποίους ξεκινάς αυτό το βήμα! Εμείς θέλουμε να στο κάνουμε πιο εύκολο, το μόνο που έχεις να κάνεις για να είσαι απόλυτα προετοιμασμένος, είναι να απαντήσεις στις παρακάτω ερωτήσεις!

Έχεις λογότυπο; Τέλεια! Δεν έχεις λογότυπο; Οι γραφίστες μας μπορούν να το κάνουν για σένα! 

Γνωρίζεις όμως ποιο είναι το στυλ κι η αισθητική της εταιρείας σου; Η ιστοσελίδα σου θα ακολουθεί το στυλ του λογοτύπου σου, έτσι η απόφαση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική!

Παρακολουθείς τους ανταγωνιστές; 

Μέρος της προεργασίας της σχεδίασης της ιστοσελίδας σου αποτελεί η μελέτη του ανταγωνισμού. Αν έχεις δει sites που σε έχουν εντυπωσιάσει ή που βρίσκεις το σχεδιασμό τους μοναδικό, μη διστάσεις να μας το πεις. Έτσι θα καταλάβουμε καλύτερα το στυλ που θα σε ενθουσιάσει!

Έχεις καταγράψει την ιστορία της επιχείρησης σου; 

Μήπως ήρθε η ώρα να το κάνεις; Θα μας βοηθήσεις να καταλάβουμε καλύτερα την ταυτότητα σου, καθώς και να σχεδιάσουμε μια μοναδική about σελίδα!

Έχεις βραβεία ή μήπως ξεχωριστές πιστοποιήσεις; 

Μη ξεχάσεις να μας το πεις! Θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό της ιστοσελίδας σου και θα μπορέσουμε να τα ενσωματώσουμε τέλεια στη δομή της!

Έχεις φωτογραφικό υλικό υψηλής ανάλυσης; 

Δε χρειάζεται να στο πούμε, είναι γνωστό πως οι εξαιρετικές φωτογραφίες κερδίζουν τις εντυπώσεις. Μη διστάσεις να εμπιστευτείς τη δουλειά σε έναν επαγγελματία φωτογράφο. Έτσι θα έχουμε άφθονο φωτογραφικό υλικό για χρήση, από τα προϊόντα, το χώρο σου, την ομάδα σου, τις εργασίες σου κλπ.

5 σημεία, προϊόντα ή υπηρεσίες που θέλεις να προωθήσουμε. 

Ξέρεις την επιχείρηση σου καλύτερα από τον καθένα! Ποια είναι λοιπόν αυτά τα 5 σημεία που κάνουν την εταιρεία σου μοναδική και αξίζουν μια ξεχωριστή θέση στο site σου;

Γλώσσες ιστοσελίδας. 

Ναι, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε από πριν τις γλώσσες στις οποίες θα πρέπει να εμφανίζεται το site και φυσικά αν στοχεύει μόνο σε ελληνικό ή και σε ξένο κοινό.  Αν έχεις δεύτερες σκέψεις ή απλά δεν είσαι σίγουρος, μη διστάσεις να το συζητήσεις με την έμπειρη ομάδα μας!

Βεβαιώσου λοιπόν πως για όλα τα παραπάνω έχεις σίγουρες απαντήσεις! Είναι ο ευκολότερος τρόπος να καταλάβουμε την ταυτότητα σου, να σχεδιάσουμε σωστά το site σου και φυσικά έτσι θα μπορέσεις να συστηθείς ολοκληρωμένα στο κοινό σου.

Αν σου άρεσε το άρθρο μας σου προτείνουμε να διαβάσεις και τα υπόλοιπα blogs μας σχετικά με την κατασκευή ιστοσελίδας

Είμαστε σίγουροι πως θα βρεις δεκάδες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για να οδηγήσεις την εταιρική σου ιστοσελίδα στην κορυφή!

Share This Post

Θες να μαθαίνεις κάθε εβδομάδα όλα τα digital news;

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας