Ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας στη Dataspot

Ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ) αποτελεί τη μεγαλύτερη κτηνοτροφική οργάνωση στη χώρα, εκπροσωπώντας όλους τους κλάδους της ζωικής παραγωγής, (βοοτροφία, αιγοπροβατοτροφία, χοιροτροφία, πτηνοτροφία, μελισσοκομία) πανελλαδικά.

Ο σύνδεσμος εμπιστεύτηκε στην εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Dataspot το σχεδιασμό και την πλήρη υποστήριξη της online παρουσίας του, δημιουργώντας μία λύση που συνδέει άμεσα & αξιόπιστα όλα τα μέλη του.

Η Dataspot ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας, και με μεγάλη εμπειρία τόσο στην κατασκευή ιστοσελίδων, όσο και στο κομμάτι της ολοκληρωμένης υποστήριξης online λύσεων, ανέλαβε τη συνεχή ενημέρωση της σελίδας με νέα άρθρα & υλικό των πελατών μας και την αδιάκοπη υποστήριξη απέναντι σε κάθε ερώτημα ή νέα ανάγκη.

Σκοπός της κατασκευής ιστοσελίδας του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ) ήταν να δημιουργήσουμε ένα κοινό σημείο ενημέρωσης κι επικοινωνίας των μελών, καθώς κι ένα μέσο πληροφόρησης για κάθε νέο που αφορά τις εξελίξεις στον κλάδο της κτηνοτροφίας. Επιπλέον με τρόπο σύγχρονο & δημιουργικό προβάλουμε το σημαντικό έργο του συνδέσμου, τους σκοπούς και τα επιτεύγματα του στο χώρο της ελληνικής κτηνοτροφίας. Δείτε την online παρουσίαση του ΣΕΚ στο www.sek-greece.gr.

Η ιστοσελίδα του ΣΕΚ σε τίτλους:

 

  • Εύκολη & γρήγορη πλοήγηση
  • Σύγχρονη δομή & παρουσίαση
  • Responsive προβολή σε κάθε συσκευή
  • Αισθητική που ταιριάζει στην ταυτότητα του συνδέσμου
  • Άμεση ανάρτηση άρθρων από την ομάδα της Dataspot

Δείτε εδώ περισσότερα projects από την ομάδα της #Dataspot.

Share This Post

Θες να μαθαίνεις κάθε εβδομάδα όλα τα digital news;

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας