Νέο Πρόγραμμα «Κουπόνια Τεχνολογίας για Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις» της ΠΚΜ

Πρόγραμμα Επιδότησης " Κουπόνια Τεχνολογίας"

Αν ενδιαφέρεστε για την ανάπτυξη της εταιρείας σας στο χώρο της διαδικτυακής αγοράς τότε αυτό το άρθρο σας ενδιαφέρει!

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας παρουσιάζει το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα “Κουπόνια Τεχνολογίας για μικρές & πολύ μικρές επιχειρήσεις” για σας που επιθυμείτε να αναπτυχθείτε στην αγορά και να εκσυγχρονίσετε τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας σας μέσω του internet. Με επιχορηγούμενο προϋπολογισμό επιδότησης έως και 15.000€ ίσως είναι αυτή η τέλεια ευκαιρία για το επόμενο μεγάλο βήμα της επιχείρησης σας!

Η κάλυψη δαπανών του προγράμματος περιλαμβάνει:

1. Εξοπλισμό της εταιρείας
Στην εταιρεία μας μπορείτε να βρείτε κάθε είδους μηχάνημα που στοχεύει στην εξέλιξη της επιχείρησης και των εργασιών σας όπως υπολογιστές, εξοπλισμός γραφείου, scanners, εκτυπωτές, barcode scanners κλπ.

Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.sotiriadis.com.gr

2. Λογισμικό πρόγραμμα
Μαζί δημιουργούμε για σας μία απόλυτα ολοκληρωμένη διαδικτυακή παρουσία ξεκινώντας από το σχεδιασμό και τη δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, ανάπτυξη ιστοσελίδας, εγκατάσταση λογισμικών προγραμμάτων.

Μάθετε περισσότερα για τα ηλεκτρονικά καταστήματα καθώς και για τις ιστοσελίδες.
Δείτε το portfolio μας.

3. Υπηρεσίες
Αναλαμβάνουμε για σας την κάλυψη των αναγκών σας σε digital marketing πακέτα (Google ads, Facebook ads, social media pages κλπ.), την ένταξη του e-shop σας σε Ελληνικές Ηλεκτρονικές Αγορές, μετάφραση περιεχομένου e-shop κλπ.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Επειδή η Dataspot προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα ανάπτυξης της εταιρείας σας που επιλέγονται προσεκτικά και με απόλυτη αξιοπιστία για την 100% ικανοποίηση των πελατών μας. Παρέχουμε τις ιδανικές λύσεις για σας και την επιχείρηση σας και επιλέγουμε μαζί λογισμικό και μηχανήματα που ανταποκρίνονται απόλυτα στις δικές σας προσωπικές ανάγκες

Βρισκόμαστε στο πλάι σας κάθε λεπτό μετά απ’ την αγορά σας στο κατάστημα μας υποστηρίζοντας τις επιθυμίες σας και παρέχοντας απόλυτη τεχνική υποστήριξη (σε θέματα εξοπλισμού & internet)!

Share This Post

Θες να μαθαίνεις κάθε εβδομάδα όλα τα digital news;

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας