Κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας της εταιρείας anthima.gr

Η εταιρεία Άνθημα δραστηριοποιείται στην παραγωγή και τυποποίηση μελισσοκομικών προϊόντων στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία λαμβάνει μέρος σε δεκάδες εκθέσεις, έχοντας κατακτήσει υψηλές θέσεις και βραβεία για την ποιότητα των προϊόντων της.

Η ιστοσελίδα αφορά κυρίως πελάτες χονδρικής, αλλά με το δικό της τρόπο αποτελεί μία εντυπωσιακή εμπειρία πλοήγησης για κάθε χρήστη που θέλει να γνωρίσει ουσιαστικά τα προϊόντα της Άνθημα.

τιτλος design

Ο στόχος της δημιουργίας της ιστοσελίδας ήταν να δημιουργήσουμε μία εταιρική παρουσίαση, μέσω της οποίας θα παρουσιάσουμε με σύγχρονο και ευχάριστο τρόπο, τόσο τα ίδια τα προϊόντα, όσο και την επιχείρηση – τη φιλοσοφία, τα εργαστήρια και την εξειδίκευση του προσωπικού της.

Όσον αφορά τη σχεδίαση, δώσαμε ιδιαίτερη σημασία στο αντικείμενο της εταιρείας – τη μέλισσα. Μελετήσαμε τον ανταγωνισμό και απομονώσαμε τα ιδιαίτερα στοιχεία που κάνουν την εταιρεία Άνθημα μοναδική.

Παρ’ όλα αυτά δεν ακολουθήσαμε τις συνηθισμένες γραμμές σχεδίασης. Αντιθέτως προτείναμε κάτι νέο, μία μοντέρνα & δυναμική παρουσίαση που προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης.

Η ιστοσελίδα είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να πετύχει την αποτελεσματική προβολή του brand, καθώς και την απόκτηση και προσέγγιση νέων πελατών και συνεργατών.

Σε όλες τις σελίδες υπάρχει SEO για καλύτερη θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης και η ιστοσελίδα είναι πλήρως responsive για αποδοτικότερη και πιο ευχάριστη περιήγηση στην ιστοσελίδα από χρήστες κινητών συσκευών.

PROJECT - ANTHIMA.GR

Αποτελέσματα

Η κατασκευή της ιστοσελίδας anthima.gr ενθουσίασε πραγματικά τους πελάτες μας! Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το τελικό αποτέλεσμα, καθώς αντιπροσωπεύει απόλυτα την ταυτότητα και την αισθητική της εταιρείας.

Περιληπτικά η ομάδα μας ανέλαβε:

  • την κατασκευή ιστοσελίδας www.anthima.gr
  • Με μοντέρνα γραφικά για μία ευχάριστη πλοήγηση
  • Dynamic σχεδίαση με εφέ κίνησης
  • Responsive design (αποδοτικότερη και πιο ευχάριστη περιήγηση στην ιστοσελίδα από χρήστες κινητών συσκευών)
  • Παρουσίαση σε Ελληνικά και Αγγλικά
  • SEO friendly για καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης

Δείτε την ιστοσελίδα www.anthima.gr

Features