Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος Therm-energy

Η εταιρεία Therm Energy, στον Άγιο Αθανάσιο Θες/νίκης, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευήw & συντήρησηw υδραυλικών δικτύων, δικτύων θέρμανσης & λεβητοστασίων, εγκατάσταση συστημάτων πυρασφάλειας κi εγκατάσταση πιεστικών συγκροτημάτων.

Eshop σε CS-Cart

Η εταιρεία είναι γνωστή για την ποιότητα κι αξιοπιστία των υπηρεσιών της κι αυτό έπρεπε να προβληθεί και στην online εταιρική της παρουσία. Έτσι προχωρήσαμε στην κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος CS-Cart www.therm-energy.gr, με συνεχείς αναπροσαρμογές κι αναβαθμίσεις που διατηρούν το eshop σύγχρονο και με λειτουργίες τελευταίας τεχνολογίας.

Η πλοήγηση είναι άψογη από κάθε συσκευή χάρη στο responsive σχεδιασμό του site. Η διαχείριση του καλαθιού κι η ολοκλήρωση των παραγγελιών γίνεται μέσα από ένα ασφαλές περιβάλλον για την απόλυτη προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών σε one page checkout.

Όσον αφορά το σχεδιασμό και το design του ηλεκτρονικού καταστήματος, ακολουθήσαμε λιτές γραμμές κι απλή δομή, σχεδιάζοντας customized banners για την προώθηση των υπηρεσιών & προϊόντων της εταιρείας.

 

Προβολή στα social

Για την ολοκληρωμένη προβολή του φυσικού κι ηλεκτρονικού καταστήματος, η ομάδα μας ανέλαβε τη δημιουργία και διαχείριση των social media pages (facebook & instargam) της εταιρείας. Εκεί ακολουθούμε ένα πρόγραμμα τακτικών αναρτήσεων για την προώθηση των προϊόντων κι υπηρεσιών της. Πρωτότυπα templates με το λογότυπο της εταιρείας και προωθητικά κείμενα προβάλουν την επιχείρηση κι οδηγούν τους χρήστες στο e-shop της εταιρείας. Έτσι αυξάνουμε τη δημοτικότητα του brand, αλλά και τις online πωλήσεις.

 

Features