Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος Therm-energy

therm-energy-dataspot-portfolio-full-new

Η εταιρεία Therm Energy εδρεύει στον Άγιο Αθανάσιο Θες/νίκης και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πάνω σε θέματα που αφορούν την κατασκευή & συντήρηση υδραυλικών δικτύων, την κατασκευή δικτύων θέρμανσης & λεβητοστασίων, την εγκατάσταση συστημάτων πυρασφάλειας-πυροπροστασίας και την εγκατάσταση πιεστικών συγκροτημάτων. Είναι γνωστή για την ποιότητα κι αξιοπιστία των υπηρεσιών της κι αυτό έπρεπε να είναι εμφανές στην online εταιρική της παρουσία. Έτσι προχωρήσαμε στην κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος www.therm-energy.gr.

Στόχος μας ήταν η δημιουργία ενός πραγματικά πρακτικού και λειτουργικού ηλεκτρονικού καταστήματος. Ενός eshop ιδανικού για γρήγορες κι εύκολες αγορές για κάθε χρήστη.

Η πλοήγηση είναι άψογη από κάθε συσκευή χάρη στο responsive σχεδιασμό του site. Η διαχείριση του καλαθιού είναι εύκολη σε μερικά κλικ. Η ολοκλήρωση των πληρωμών γίνεται μέσα από ένα ασφαλές περιβάλλον για την απόλυτη προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών.

Όσον αφορά το σχεδιασμό και το design του ηλεκτρονικού καταστήματος, ακολουθήσαμε λιτές γραμμές κι απλή δομή. Το γραφιστικό τμήμα της ομάδας μας σχεδίασε μοντέρνα banners για την προώθηση των υπηρεσιών & προϊόντων της εταιρείας.

Συνδυαστικά με το ηλεκτρονικό κατάστημα, η ομάδα μας δημιούργησε την εταιρική facebook σελίδα Therm Energy. Εκεί ακολουθούμε την τακτική καθημερινών αναρτήσεων για την προώθηση των προϊόντων κι υπηρεσιών της. Πρωτότυπα templates και κείμενα προβάλουν την επιχείρηση κι οδηγούν τους χρήστες στο e-shop της εταιρείας. Έτσι αυξάνουμε τη δημοτικότητα της, αλλά και τις πωλήσεις από αυτό.

Το αποτέλεσμα μας άφησε ενθουσιασμένους! Ένα μοντέρνο ηλεκτρονικό κατάστημα που πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, με δυναμικό responsive σχεδιασμό και γρήγορη ολοκλήρωση αγορών.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • Ένα e-shop με οργανωμένο και πρακτικό μενού
  • με γρήγορη αναζήτηση προϊόντων 
  • με πλήρεις και αναλυτικές περιγραφές των προϊόντων
  • με εύκολη διαχείριση λογαριασμού και παραγγελιών του χρήστη
  • Responsive Design
  • SEO για καλύτερα αποτελέσματα στις αναζητήσεις

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος www.therm-energy.gr