Δημιουργία ιστοσελίδας perfettosnack.gr

perfetto-snack-dataspot-full

Η perfettosnack.gr δραστηριοποιείται στην παραγωγή φρέσκων σάντουιτς, κρουασάν & σαλατών, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στα φρέσκα ποιοτικά υλικά κι ακολουθώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Το μοντέρνο & σύγχρονο προφίλ της εταιρείας έχει ως κύριους αποδέκτες φρέσκο και νεανικό κοινό. Ο σχεδιασμός λοιπόν ακολούθησε μία μοντέρνα αισθητική με πληθώρα χρωμάτων, πρωτότυπων σχεδίων και χρήση δημιουργικών original icons.

Η πρωτότυπη κειμενογράφηση στοχεύει στη δημιουργία ενός φιλικού και οικείου κλίματος μεταξύ του χρήστη και της εταιρείας και συμβάλλει στην καλύτερη εμπειρία του χρήστη της ιστοσελίδας.

Η παρουσίαση των προϊόντων της εταιρείας είναι σχεδιαστικά minimal, περιέχει όμως αναλυτικές και προωθητικές περιγραφές των προϊόντων, καθώς και ιδιαίτερη προβολή των “δυνατών” τους σημείων.

Η ιστοσελίδα προσφέρει τη δυνατότητα συμπλήρωσης φόρμας συνεργασίας με την εταιρεία, για πελάτες χονδρικής, καθώς και την τυπική φόρμα επικοινωνίας για γενικούς χρήστες.

Η ιστοσελίδα εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή για το εξαιρετικό και μοντέρνο design της, κι επιπλέον, είναι ιδιαίτερα εύκολη στην πλοήγηση από κάθε συσκευή χάρη στο responsive design της.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • Μια πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα
  • Με φρέσκια & σύγχρονη σχεδίαση
  • Με responsive design
  • Με SEO για καλύτερες εμφανίσεις αναζήτησης

Δείτε την ιστοσελίδα www.perfettosnack.gr