Δημιουργία ιστοσελίδας perfettosnack.gr

Η perfettosnack.gr δραστηριοποιείται στην παραγωγή φρέσκων σάντουιτς, κρουασάν & σαλατών, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στα φρέσκα ποιοτικά υλικά κι ακολουθώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Η perfettosnack.gr δραστηριοποιείται στην παραγωγή φρέσκων σάντουιτς, κρουασάν & σαλατών, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στα φρέσκα ποιοτικά υλικά κι ακολουθώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Design Title

Το μοντέρνο & σύγχρονο προφίλ της εταιρείας έχει ως κύριους αποδέκτες φρέσκο και νεανικό κοινό. Ο σχεδιασμός λοιπόν ακολούθησε μία μοντέρνα αισθητική με πληθώρα χρωμάτων, πρωτότυπων σχεδίων και χρήση δημιουργικών original icons.

Η πρωτότυπη κειμενογράφηση στοχεύει στη δημιουργία ενός φιλικού και οικείου κλίματος μεταξύ του χρήστη και της εταιρείας και συμβάλλει στην καλύτερη εμπειρία του χρήστη της ιστοσελίδας.

Η παρουσίαση των προϊόντων της εταιρείας είναι σχεδιαστικά minimal, περιέχει όμως αναλυτικές και προωθητικές περιγραφές των προϊόντων, καθώς και ιδιαίτερη προβολή των “δυνατών” τους σημείων.

Η ιστοσελίδα προσφέρει τη δυνατότητα συμπλήρωσης φόρμας συνεργασίας με την εταιρεία, για πελάτες χονδρικής, καθώς και την τυπική φόρμα επικοινωνίας για γενικούς χρήστες.

Results Title

Η ιστοσελίδα εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή για το εξαιρετικό και μοντέρνο design της, κι επιπλέον, είναι ιδιαίτερα εύκολη στην πλοήγηση από κάθε συσκευή χάρη στο responsive design της.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • Μια πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα
  • Με φρέσκια & σύγχρονη σχεδίαση
  • Με responsive design
  • Με SEO για καλύτερες εμφανίσεις αναζήτησης

Δείτε την ιστοσελίδα www.perfettosnack.gr

Η perfettosnack.gr δραστηριοποιείται στην παραγωγή φρέσκων σάντουιτς, κρουασάν & σαλατών, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στα φρέσκα ποιοτικά υλικά κι ακολουθώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές. Με αυτά τα κριτήρια προχωρήσαμε στην κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας perfettosnack.gr. Στόχος Το μοντέρνο & σύγχρονο προφίλ της εταιρείας έχει ως κύριους αποδέκτες φρέσκο και νεανικό κοινό. Ο σχεδιασμός λοιπόν ακολούθησε μία μοντέρνα αισθητική με πληθώρα χρωμάτων, πρωτότυπων σχεδίων και χρήση δημιουργικών original icons. Η πρωτότυπη κειμενογράφηση στοχεύει στη δημιουργία ενός φιλικού και οικείου κλίματος μεταξύ του χρήστη και της εταιρείας και συμβάλλει στην καλύτερη εμπειρία του χρήστη της ιστοσελίδας. Προσθέσαμε δυνατά προωθητικά μηνύματα κι επιλεγμένες περιγραφές για να παρουσιάσουμε με όσο το δυνατόν δυναμικότερο τρόπο τα πλεονεκτήματα των προϊόντων. Η παρουσίαση των προϊόντων της εταιρείας είναι σχεδιαστικά minimal, περιέχει όμως αναλυτικές και προωθητικές περιγραφές των προϊόντων, καθώς και ιδιαίτερη προβολή των “δυνατών” τους σημείων. Δώσαμε έμφαση στην αψεγάδιαστη φωτογραφική παρουσίαση τους και στη φρέσκια και δυναμική προβολή τους. Η ιστοσελίδα προσφέρει τη δυνατότητα συμπλήρωσης φόρμας συνεργασίας με την εταιρεία, για πελάτες χονδρικής, καθώς και την τυπική φόρμα επικοινωνίας για γενικούς χρήστες. Αποτελέσματα Η ιστοσελίδα εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή για το εξαιρετικό και μοντέρνο design της, κι επιπλέον, είναι ιδιαίτερα εύκολη στην πλοήγηση από κάθε συσκευή χάρη στο responsive design της. Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:
  • Μια πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα
  • Με φρέσκια & σύγχρονη σχεδίαση
  • Με responsive design
  • Με SEO για καλύτερες εμφανίσεις αναζήτησης
Κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας www.perfettosnack.gr  

Features