Αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος designplus.gr

Η designplus.gr εμπορεύεται διάσημα Ευρωπαϊκά brands στο χώρου του επίπλου και των διακοσμητικών, έχοντας ως κριτήριο την υψηλή αισθητική και την απόλυτη γνώση γύρω από την ποιότητα και την κατασκευή τους.

Η ομάδα της DesignPlus καθοδηγεί κάθε της πελάτη με στόχο τη δημιουργία μοναδικών χώρων που προσθέτουν μια κομψή, προσωπική πινελιά σε οικείες, ξενοδοχεία και παραθαλάσσια θέρετρα. Η επικοινωνία της DesignPlus με τη Dataspot ήταν η αρχή μιας πραγματικά επιτυχημένης συνεργασίας. Στόχος μας η μεταμόρφωση του ηλεκτρονικού καταστήματος κι ο εκσυγχρονισμός του τόσο αισθητικά, όσο και λειτουργικά.

High aesthetic eshop

Το πρώτο βήμα μας ήταν η κατανόηση των στόχων και των επιθυμιών των συνεργατών μας – να κατανοήσουμε απόλυτα την αισθητική της εταιρείας και να αναζητήσουμε τις βέλτιστες πρακτικές για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες τους, σχεδιάζοντας ένα πραγματικά user friendly eshop.

Η αναβάθμιση του ηλεκτρονικού καταστήματος εμφανισιακά αφορούσε την ολοκληρωτική αλλαγή της αρχικής σελίδας, της παρουσίασης των προϊόντων και κατηγοριών, καθώς και των προωθητικών banners. Η ομάδα μας προχώρησε στο σχεδιασμό πρωτότυπων γραφικών κι έδωσε κίνηση και χαρακτήρα στη “βιτρίνα” του καταστήματος. Δώσαμε ιδιαίτερη σημασία στην παρουσίαση των προϊόντων της εταιρείας, μιας και πρόκειται για πραγματικά είδη διακόσμησης υψηλής αισθητικής.

 

Video Title

Επιτυχημένη online προβολή

Προχωρήσαμε σε μεταφορά του ηλεκτρονικού καταστήματος σε προηγμένους servers για μεγαλύτερη λειτουργικότητα κι ασφάλεια.

Για την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος η εταιρεία μας προχώρησε σε βελτιστοποίηση SEO με εφαρμογές πρακτικών που βελτιώνουν την κατάταξη του eshop στα οργανικά αποτελέσματα των αναζητήσεων.

Ο responsive σχεδιασμός είναι απαραίτητο στοιχείο για μια επιτυχημένη online εμφάνιση. Έτσι κι εμείς φροντίσαμε, όπως κάθε φορά, η πλοήγηση του ηλεκτρονικού καταστήματος από κάθε συσκευή να είναι το ίδιο άψογη  κι οι αγορές μέσω του eshop να πραγματοποιούνται εύκολα με το one page checkout, κερδίζοντας μεγαλύτερο ποσοστό ολοκληρωμένων παραγγελιών.

Features