Αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος designplus.gr

designplus-portfolio-full-dataspot

Η εταιρεία designplus.gr εμπορεύεται διάσημα Ευρωπαϊκά brands στο χώρου του επίπλου και των διακοσμητικών, έχοντας ως κριτήριο την υψηλή αισθητική και την απόλυτη γνώση γύρω από την ποιότητα και την κατασκευή τους. Η έμπειρη ομάδα της DesignPlus καθοδηγεί κάθε της πελάτη με στόχο τη δημιουργία μοναδικών χώρων που προσθέτουν μια κομψή, προσωπική πινελιά σε οικείες, ξενοδοχεία και παραθαλάσσια θέρετρα. Τα προϊόντα της εταιρείας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα.

Η επικοινωνία της DesignPlus με την ομάδα της Dataspot ήταν η αρχή μιας πραγματικά επιτυχημένης συνεργασίας. Στόχος μας η μεταμόρφωση του ηλεκτρονικού καταστήματος κι ο εκσυγχρονισμός του τόσο αισθητικά, όσο και λειτουργικά.

Το πρώτο βήμα μας ήταν η κατανόηση των στόχων και των επιθυμιών των συνεργατών μας – να κατανοήσουμε απόλυτα την αισθητική της εταιρείας και να αναζητήσουμε τις βέλτιστες πρακτικές για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες τους και να σχεδιάσουμε ένα πραγματικά user friendly eshop.

Η αναβάθμιση του ηλεκτρονικού καταστήματος εμφανισιακά αφορούσε την ολοκληρωτική αλλαγή της αρχικής σελίδας, της παρουσίασης των προϊόντων και κατηγοριών, καθώς και των προωθητικών banners. Η ομάδα μας προχώρησε στο σχεδιασμό πρωτότυπων γραφικών κι έδωσε κίνηση και χαρακτήρα στη “βιτρίνα” του καταστήματος. Δώσαμε ιδιαίτερη σημασία στην παρουσίαση των προϊόντων της εταιρείας, μιας και πρόκειται για πραγματικά είδη διακόσμησης υψηλής αισθητικής.

Επιπλέον, προχωρήσαμε σε μεταφορά του ηλεκτρονικού καταστήματος σε προηγμένους servers για μεγαλύτερη λειτουργικότητα κι ασφάλεια.

Για την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος η εταιρεία μας προχώρησε σε βελτιστοποίηση SEO με εφαρμογές πρακτικών που βελτιώνουν την κατάταξη του eshop στα οργανικά αποτελέσματα των αναζητήσεων.

Ο responsive σχεδιασμός είναι απαραίτητο στοιχείο για μια επιτυχημένη online εμφάνιση. Έτσι κι εμείς φροντίσαμε, όπως κάθε φορά, η πλοήγηση του ηλεκτρονικού καταστήματος από κάθε συσκευή, να είναι το ίδιο ευχάριστη κι ολοκληρωμένη.

 

Το αποτέλεσμα μας άφησε όλους ενθουσιασμένους! Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι άψογο, τόσο εμφανισιακά, όσο και λειτουργικά, έχει σύγχρονη σχεδίαση κι εντυπωσιακά εφέ. Η πλοήγηση είναι ξεκούραστη κι ευχάριστη από κάθε συσκευή κι οι αγορές μέσω του eshop πραγματοποιούνται εύκολα με το one page checkout.