Κατασκευή eshop ifibooks.com

Η Ντελλή Ιωάννα είναι η συγγραφέας που εμπιστεύτηκε τη δημιουργία της ιστοσελίδας της στη Dataspot, κι αποτελεί το κύριο πρόσωπο πίσω από το ifibooks.com.

Στόχος ήταν η δημιουργία ενός site, όπου ο χρήστης θα μπορεί να μάθει περισσότερα σχετικά με τη συγγραφέα και την ομάδα της, να μείνει ενημερωμένος για κάθε τι που αφορά τις νέες κυκλοφορίες, αλλά και να αποκτήσει τα βιβλία εύκολα & γρήγορα μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον παραγγελίας.

Ιδιαίτερη αισθητική

Το eshop διαθέτει μοναδική σχεδίαση που αντιπροσωπεύει απόλυτα την αισθητική και τη φιλοσοφία τόσο της συγγραφέως, όσο και των βιβλίων της. Έτσι για τα γραφικά που διακοσμούν το site, επιλέξαμε σκίτσα κι εικόνες από τα βιβλία, που τοποθετούν τον χρήστη άμεσα μέσα στον κόσμο της κάθε ιστορίας.

Το προσωπικό στοιχείο είναι εμφανές σε όλη τη δομή και σε κάθε σελίδα του site. Στόχος μας δεν ήταν απλά να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα βιβλίων, αλλά να επιτρέψουμε στον κάθε χρήστη να βιώσει απόλυτα τη φιλοσοφία πίσω από το Ifibooks.

Η σελίδα των προϊόντων είναι προσαρμοσμένη θεματικά στο εκάστοτε βιβλίο, και προσφέρει το σημαντικό χαρακτηριστικό Προεπισκόπησης Βιβλίου, εκεί όπου ο κάθε χρήστης έχει τη δυνατότητα να διαβάσει τις πρώτες σελίδες του – ιδιαίτερη επιλογή online προώθησης των βιβλίων.

Η ολοκλήρωση της παραγγελίας γίνεται μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον παραγγελίας με πανεύκολη διαχείριση καλαθιού.

Το site προσφέρει την ίδια άψογη πλοήγηση από οποιαδήποτε συσκευή, χάρη στο responsive design του.

Eshop σε Wordpress

Το eshop προβάλλεται  σε ελληνικά και γερμανικά για αγορές απ’ όλο τον κόσμο κι είναι κατασκευασμένο με χρήση της πλατφόρμας WordPress – χαρακτηριστικό που καθιστά ιδιαίτερα εύκολη τη διαχείριση του από την πελάτισσα.

Στη Dataspot έχουμε σχεδιάσει δεκάδες επιτυχημένα ηλεκτρονικά καταστήματα σε WordPress, βασισμένα στο WooCommerce, τεχνολογία που προσφέρει στους πελάτες eshops υψηλών προδιαγραφών, με πρακτική και ταχύτατη λειτουργία.

Features