Διάβασε το Blog της Dataspot

Άρθρα και συμβουλές που σε ενδιαφέρουν!

google ads

Δωρεάν διαφήμιση Google Ads αξίας 75€

Dataspot - Ημερομηνία: 28 November 2019

Διαφημιστείτε κι εσείς στη δημοφιλέστερη πλατφόρμα της Google!

Η διαφήμιση στα Google Ads αποτελεί μοναδική ευκαιρία προώθησης της εταιρείας σας, προσέγγισης νέων πελατών, καθώς και παλιών πελατών που έχουν αλληλεπιδράσει με την επιχείρηση σας στο παρελθόν.

Η διαφήμιση στα Google Ads λειτουργεί όπως μία δημοπρασία! Για να μπορέσει να «κερδίσει» η διαφήμιση σας αυτές των ανταγωνιστών θα πρέπει να διαθέτει ένα συνδυασμό εξαιρετικής απόδοσης & σχεδιασμού κι ενός αποτελεσματικού κι ανταγωνιστικού budget.

Πολλοί επαγγελματίες βρίσκουν το σχεδιασμό και προγραμματισμό των διαφημίσεων τους μία αρκετά χρονοβόρα διαδικασία …κι έτσι είναι!

Η αλήθεια είναι πως ο σωστός σχεδιασμός μίας διαφημιστικής καμπάνιας απαιτεί χρόνο και αρκετή δουλειά. Από την εύρεση του κατάλληλου στόχου – κοινού, των ιδανικών λέξεων-κλειδιών που θα εμφανίζουν τη διαφήμιση σας όταν πραγματικά πρέπει, το σχεδιασμό σύγχρονων και πρωτότυπων δημιουργικών, μέχρι τη δημιουργία πολλαπλών και διαφορετικών εκδοχών των διαφημίσεων σας. Κι αυτό σίγουρα δεν είναι αρκετό, καθώς μία διαφημιστική καμπάνια απαιτεί χρόνο παρακολούθησης και συνεχών αλλαγών και μετατροπών για τη βέλτιστη απόδοση της.

Τι θα λέγατε αν αναλαμβάναμε εμείς τη δημιουργία της διαφημιστικής σας καμπάνιας στα Google Ads? Κι αν σας κάναμε δώρο τα πρώτα 75€ του budget της?

Η ομάδα της Dataspot αναλαμβάνει να δημιουργήσει για σας εξαιρετικές λύσεις διαφημιστικής προώθησης της εταιρείας σας στα Google Ads! Γνωρίζουμε πώς να οδηγήσουμε την επιχείρηση σας στην κορυφή. Σχεδιάζουμε για σας πρωτότυπα γραφικά και μοντέρνα κείμενα προτροπών που ταιριάζουν απόλυτα στις πραγματικές διαφημιστικές ανάγκες της εταιρείας σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και κερδίστε το κουπόνι Δωρεάν Διαφήμισης 75€! Μαζί δημιουργούμε αποδοτικές λύσεις για κάθε σας ανάγκη προώθησης.

Επικοινωνία

Θεσσαλονίκη - Λεωφόρος Καλλιθέας 60
Τ: 2310 577 037 - F: 2310 577 034
E: [email protected]
S: www.dataspot.gr