100% Επιδότηση Κατασκευής ESHOP

Το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης ΕΣΠΑ για την  κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων αφορά αποκλειστικά επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου και φτάνει το ποσό των 5.000 ευρώ.

Οι υπηρεσίες καλύπτονται από την υφιστάμενη δράση «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων», στην οποία μπορούν να υποβάλλονται αιτήσεις χρηματοδότησης έως την 31η Ιανουαρίου 2021.

Μεγάλη ευκαιρία για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις!

Η επιδότηση αφορά μικρές & μικρομεσαίες επιχειρήσεις στις οποίες η ύπαρξη ενός eshop παίζει καθοριστικό ρόλο για τη λειτουργία τους, ακόμη περισσότερο στην covid εποχή.

Το πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα καλύπτει το 100% των εξόδων κατασκευής, υποστήριξης και φιλοξενίας του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Συμπερασματικά, η επιδότηση αποτελεί μία πραγματικά εξαιρετική ευκαιρία για την επιβίωση και την αδιάκοπη λειτουργία των μικρότερων επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία.

Γιατί να αποκτήσεις τώρα το δικό σου eshop;

Η ύπαρξη ενός eshop παίζει σημαντικό ρόλο στην κερδοφορία και την ασταμάτητη λειτουργία της επιχείρησης σου! Μη μένεις πίσω, απόκτησε σήμερα το δικό σου eshop, γίνε γνωστός σε νέο κοινό – σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, προώθησε τα προϊόντα σου με ολοκληρωμένο και σωστό τρόπο.

Η ανάγκη σε online λύσεις για κάθε επιχείρηση λιανεμπορίου είναι σήμερα αδιαπραγμάτευτη. Κάνε το επόμενο βήμα σήμερα!

Γιατί στη Dataspot;

Η ομάδα μας φροντίζει για το σχεδιασμό ενός πραγματικά ολοκληρωμένου ηλεκτρονικού καταστήματος με σύγχρονα χαρακτηριστικά κι εύκολη διαχείριση. Στόχος μας είναι να κατασκευάσουμε ένα eshop που προσφέρει αξιόπιστες αγορές, ξεκούραστη πλοήγηση και προωθεί πάνω απ’ όλα τις πωλήσεις.

Δημιουργούμε ηλεκτρονικά καταστήματα:

  • Με άψογη πλοήγηση από κάθε συσκευή
  • Με customized παρουσίαση εταιρίας
  • Με εύκολη διαχείριση προϊόντων
  • Με ασφαλή ολοκλήρωση αγορών
  • Με εκπαίδευση για τη σωστή διαχείριση του

Στη Dataspot οδηγούμε την επιχείρηση σου online! Ρώτησε μας!

Share This Post

Θες να μαθαίνεις κάθε εβδομάδα όλα τα digital news;

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας