Κατασκευή ιστοσελίδας greystone.gr

new-greystone-full-portfolio-dataspot-kataskevi-istoselidwn

Το Grey Stone αποτελεί μία ξενοδοχειακή μονάδα υψηλής αισθητικής και προσιτής πολυτέλειας στις Μουριές Χαλκιδικής.

Η Dataspot ανέλαβε την κατασκευή ιστοσελίδας του ξενοδοχείου, προβάλλοντας ολοκληρωμένα και με εντυπωσιακό τρόπο το brand και τις υπηρεσίες του.

 

Στόχος μας ήταν να παρουσιάσουμε με τον κατάλληλο τρόπο τις υπηρεσίες και παροχές του ξενοδοχείου, να εντυπωσιάσουμε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας και να δημιουργήσουμε την επιθυμία στο κοινό για κράτηση δωματίου.

Φυσικά η φύση του αντικειμένου χρειαζόταν την απαραίτητη παρουσία της αγγλικής γλώσσας. Έτσι προχωρήσαμε στη μετάφραση των κειμένων και στη δημιουργία αγγλικής version σελίδας για τους ξένους επισκέπτες.

Για να δημιουργήσουμε μια πραγματικά ανταγωνιστική ιστοσελίδα και να προωθήσουμε την εταιρεία, δημιουργήσαμε σελίδα με ενδιαφέροντα tips και δραστηριότητες. Με αυτό τον τρόπο προβάλλουμε την εξαιρετική τοποθεσία του resort και δημιουργούμε μια πολύ καλή εμπειρία χρήστη, “δεσμεύοντας” τον ίδιο στην ιστοσελίδα για περισσότερο χρόνο. Οι σελίδες με έξτρα tips και πληροφορίες για το χρήστη, όπως επίσης και τα blogs, είναι πάντα ένα σημαντικό κριτήριο για τη δημοτικότητα της σελίδας. Ο χρήστης απολαμβάνει περισσότερο την πλοήγηση του στην ιστοσελίδα.

Η ιστοσελίδα προσφέρει δυνατότητα κράτησης δωματίου online, ένα ιδιαίτερα σημαντικό προνόμιο για κάθε ξενοδοχειακή μονάδα, που την καθιστά εξαιρετικά ανταγωνιστική σε σύγκριση με τα ξενοδοχεία που χρησιμοποιούν μόνο τρίτες πλατφόρμες κράτησης.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • Μια σύγχρονη ιστοσελίδα
  • Σε ελληνικά & αγγλικά
  • Με responsive design

Κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας greystone.gr