Κατασκευή ιστοσελίδας greystone.gr

Το Grey Stone αποτελεί μία ξενοδοχειακή μονάδα υψηλής αισθητικής και προσιτής πολυτέλειας στις Μουριές Χαλκιδικής. Στόχος είναι η απόλυτη εμπειρία διακοπών & χαλάρωσης για τον επισκέπτη, σε συνδυασμό με τις κορυφαίες υπηρεσίες που προσφέρει.

 

Η ομάδα μας σχεδίασε την απόλυτη online παρουσίαση του Grey Stone, με σύγχρονη αισθητική, προβολή customized videos στην αρχική, αλλά και στις σελίδες δωματίων, δίνοντας επιπλέον τη δυνατότητα μεταφοράς σε online booking.

Online booking

Η δυνατότητα online κράτησης είναι εξαιρετικό προνόμιο για κάθε ιστοσελίδα ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων δωματίων και γενικότερα καταλυμάτων, επιτρέποντας στον επισκέπτη να πραγματοποιήσει εύκολα & γρήγορα την κράτηση του τη στιγμή που πλοηγείται στην ιστοσελίδα.

Η ιστοσελίδα απευθύνεται σε ένα μεγάλο ποσοστό σε ξένο κοινό, έτσι προχωρήσαμε στη μετάφραση των κειμένων και στη δημιουργία αγγλικής version σελίδας για τους ξένους επισκέπτες.

Για να δημιουργήσουμε μια πραγματικά ανταγωνιστική ιστοσελίδα και να προωθήσουμε το ξενοδοχείο, δημιουργήσαμε στήλη με ενδιαφέροντα tips και δραστηριότητες. Με αυτό τον τρόπο προβάλλουμε την εξαιρετική τοποθεσία του resort και δημιουργούμε μια πολύ καλή εμπειρία χρήστη, κρατώντας τον στην ιστοσελίδα για περισσότερο χρόνο. Οι σελίδες με έξτρα tips και πληροφορίες για το χρήστη, όπως επίσης και τα blogs, είναι πάντα ένα σημαντικό κριτήριο για τη δημοτικότητα της σελίδας, που εάν χρησιμοποιηθούν σωστά, βελτιστοποιούν συνεχώς το SEO του site.

WordPress website

Ο σχεδιασμός της WordPress ιστοσελίδας αποτελείται από πρωτότυπα κείμενα, πλούσιο φωτογραφικό υλικό και customized videos που δημιούργησε η ομάδα μας αποκλειστικά για την προβολή του greystone.gr. Η ταχύτητα του site είναι υψίστης σημασίας και το φροντίσαμε ιδιαίτερα όπως και σε κάθε μας project.

Features