Κατασκευή ιστοσελίδας Εν Λευκώ Catering

Η Εν Λευκώ Catering αποτελεί μία δυναμική και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία catering στη Θεσσαλονίκη, που προσφέρει μοναδικά πιάτα υψηλής αισθητικής και ασύγκριτης γεύσης, ιδανικά για catering δεξίωσης γάμου, βάπτισης, party κι επαγγελματικά events.

Η Dataspot σχεδίασε την ολοκληρωμένη εταιρική παρουσία της Εν Λευκώ Catering, σχεδιάζοντας μια ιστοσελίδα που ταιριάζει ιδανικά στην αισθητική της εταιρείας.

Ιδιαίτερη εμφάνιση

Στόχος μας ήταν η δημιουργία μίας ιδιαίτερης ιστοσελίδας, που θα ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, και θα αποτελεί μία πραγματική εμπειρία για κάθε επισκέπτη. Χρησιμοποιήσαμε γραφικά που δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας & εντυπωσιακές galleries.

Στη σελίδα έχει αναρτηθεί το μενού, το οποίο παραμένει κλειδωμένο, δίνοντας πρόσβαση μόνο στους χρήστες που έχουν στη διάθεση τους συνθηματικό.

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες παίζουν κυρίαρχο ρόλο σε μία τέτοια ιστοσελίδα κι αποτελούν μονόδρομο εάν αυτό που ζητάμε είναι μια 100% αυθεντική, προσωποποιημένη ιστοσελίδα που προβάλει σωστά τα έργα, τα projects, τους χώρους.

Η ιστοσελίδα είναι σχεδιασμένη σε ελληνικά και αγγλικά.

Κατασκευή ιστοσελίδας enlefko-catering.gr

Βελτιστοποιημένο περιεχόμενο

Σε όλο το περιεχόμενο των σελίδων έχει γίνει βελτιστοποίηση SEO για την υψηλότερη δυνατή κατάταξη της ιστοσελίδας στα αποτελέσματα της Google. Μετά από μελέτη του ανταγωνισμού, επιλέξαμε τις λέξεις κλειδιά που ανταποκρίνονται ιδανικά στις υπηρεσίες που θέλουμε να προωθήσουμε.

Ο responsive σχεδιασμός επιτρέπει την άψογη περιήγηση στη σελίδα από κάθε συσκευή.

Features