Κατασκευή eshop paketostolismou.gr

Το paketostolismou.gr αποτελεί ένα ιδιαίτερο project που αφορά τη βάπτιση και το γάμο, ένα eshop που προσφέρει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για κατασκευές εκδηλώσεων, αλλά παράλληλα αναλαμβάνει ολοκληρωμένα και με επιτυχία το στολισμό γάμου & βάπτισης.

 

Η ομάδα μας δημιούργησε ένα B2C ηλεκτρονικό κατάστημα που ανταποκρίνεται σε κάθε σύγχρονη ανάγκη, τόσο σχεδιαστικά, όσο και λειτουργικά. Δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στην ταχύτητα, αλλά και στην οργάνωση του eshop, ώστε να διευκολύνει τις γρήγορες αγορές.

Eshop υψηλών προδιαγραφών

Στόχος μας ήταν να σχεδιάσουμε ένα WordPress ηλεκτρονικό κατάστημα που θα εμπνέει τους χρήστες, θα δίνει ενδιαφέρουσες ιδέες & λύσεις για το γάμο και τη βάπτιση, και θα προωθεί έξυπνα τις αγορές μέσα από αυτό. Το eshop διαθέτει χιλιάδες προϊόντα και δεκάδες κατηγορίες, με την ολοκλήρωση των αγορών να γίνεται μέσα από μία σελίδα (one page checkout) – εξαιρετικό προνόμιο για κάθε σύγχρονο ανταγωνιστικό eshop.

Τα προϊόντα διαθέτουν χαρακτηριστικά και φίλτρα, καθώς και στήλη “Σχετικών προϊόντων” για συμπληρωματικές αγορές, με τον responsive σχεδιασμό να επιτρέπει την εξαιρετική πλοήγηση από κάθε συσκευή.

Eshop σε WordPress

Η κατασκευή eshop σε WordPress αποτελεί μία ολοκληρωμένη και σύγχρονη λύση για ένα μεγάλο εύρος επιχειρήσεων.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα paketostolismou.gr είναι βασισμένο στοWooCommerce για την προβολή και πώληση των προϊόντων του online. Έτσι προσφέρει μια εύκολη διαδικασία ολοκλήρωσης αγορών και μια βελτιωμένη εμπειρία καλαθιού, μέσα από ένα απόλυτα φιλικό για το χρήστη περιβάλλον, για αγορές από κάθε συσκευή χάρη στο responsive σχεδιασμό του.

Features