Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος orbersvinyl.com

Το Orbers Vinyl είναι ένα ανεξάρτητο δισκοπωλείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ιδρύθηκε το 2019 με στόχο να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό μουσικόφιλο καθώς καλύπτει όλο το φάσμα της μουσικής. Originals, συλλεκτικά & Limited βινύλια για όλα τα γούστα!

Η εταιρεία μας ανέλαβε να σχεδιάσει το ηλεκτρονικό κατάστημα orbersvinyl.com, ένα online shop που φιλοξενεί εκατοντάδες βινύλια και merch είδη από ένα μεγάλος εύρος καλλιτεχνών. Στόχος μας ήταν να προβάλουμε σωστά κι ολοκληρωμένα την ταυτότητα της επιχείρησης, προσεγγίζοντας το κατάλληλο κοινό, προσφέροντας εύκολες & γρήγορες αγορές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ηλεκτρονικό κατάστημα CS-Cart

Η Dataspot είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της CS-Cart στην Ελλάδα, δίνοντας μας τη δυνατότητα να σχεδιάζουμε ολοκληρωμένα και πλήρως λειτουργικά ηλεκτρονικά καταστήματα, ιδιαίτερα φιλικά στο χρήστη, με εύκολη διαχείριση, ενσωματώνοντας όλες τις νέες τεχνολογίες που αφορούν την ασφάλεια πληρωμών, τη σύνδεση με τράπεζα και την προώθηση στις μηχανές αναζήτησης.

Μουσική, δίσκοι, βινύλια και συγκροτήματα αποτελούν το ιδανικό design για την αρχική του orbersvinyl.com. Σχεδιάσαμε εντυπωσιακά banners και minimal παρουσίαση προϊόντος, χωρίς πολλά extras.

 

 

Η ολοκλήρωση των αγορών πραγματοποιείται σε μία σελίδα (one page checkout), απαραίτητο πλέον χαρακτηριστικό κάθε eshop, που προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία αγορών και διευκολύνει τη διαδικασία παραγγελίας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα CS-Cart έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορεί να γίνει προσθήκη νέων δυνατοτήτων τόσο για την ευκολότερη διαχείριση του eshop, όσο και για την βελτιστοποίηση του user experience.

Features