Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος kare24.gr

Η KARE είναι μία εταιρεία διεθνώς αναγνωρισμένη για τις μοναδικές συλλογές της από διακοσμητικά είδη και κομψά έπιπλα.

Σε ένα project που αποτέλεσε για εμάς μία ευχάριστη δημιουργική και τεχνική πρόκληση, είχαμε την τιμή να συνεργαστούμε με την KARE, για τον online αντιπροσώπευση της στην ελληνική αγορά.

Σχεδίαση eshop

Από την αρχή, ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα σχεδίασης της Dataspot να δημιουργήσει ένα σύγχρονο eshop, ακολουθώντας ταυτόχρονα τα διεθνή σχεδιαστικά πρότυπα της εταιρείας. Έτσι, κατορθώσαμε να υλοποιήσουμε ένα design που προβάλει τη μοναδική αισθητική του brand, ανταποκρινόμενοι ταυτόχρονα πλήρως στις απαιτήσεις της ελληνικής αγοράς. Ένα design που θέτει στο επίκεντρο εικόνες υψηλής ποιότητας που αναδεικνύουν τα μοναδικά προϊόντα της εταιρείας, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα εύκολη και διαισθητική πλοήγηση για το χρήστη.

Επιπλέον, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, υιοθετήσαμε ένα responsive design για το eshop, διασφαλίζοντας ότι θα λειτουργεί εξαιρετικά σε όλες τις συσκευές και καθιστώντας την μοναδική συλλογή της KARE προσβάσιμη οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή.

PROJECT - KARE24.GR

Κατασκευή eshop CS-Cart

Το ηλεκτρονικό κατάστημα στήθηκε πάνω στην πλατφόρμα CS-Cart, που μπορεί να διαχειριστεί απροβλημάτιστα τη μεγάλη κίνηση στο site και τις πολυάριθμες καταχωρήσεις προϊόντων, χωρίς συμβιβασμούς στην ταχύτητα και την ασφάλειά του. To backend σχεδιάστηκε για να επιτρέπει εύκολη διαχείριση προϊόντων και επεξεργασία παραγγελιών και έγινε άμεση σύνδεση με το ERP, για διαχείριση της αποθήκης και του πελατολογίου.

Ταυτόχρονα, μεγάλη έμφαση δόθηκε στην ενσωμάτωση αξιόπιστων πυλών πληρωμών και την εφαρμογή τυποποιημένων λύσεων κρυπτογράφησης κατά την επεξεργασία των δεδομένων, ώστε να διενεργούνται ασφαλείς πληρωμές και να τηρούνται τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας για τους πελάτες.

Με την κατασκευή του kare24.gr, παραδώσαμε ένα eshop που αναδεικνύει την ξεχωριστή επιχειρηματική ταυτότητα της KARE, ενώ ταυτόχρονα ανταποκρίνεται πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή.

Features