Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος avgissitos.gr

Η Αυγής Σίτος αποτελείται από μία ομάδα ανθρώπων με μεράκι, αγάπη και γνώση της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, που παράγει αυθεντικά παραδοσιακά ζυμαρικά & προϊόντα.

Η Dataspot ανέλαβε την κατασκευή ιστοσελίδας avgissitos.gr, μια ιστοσελίδα με ιδιαίτερη αισθητική και γραφικά που καθιστά την πραγματοποίηση αγορών μια πραγματικά ευχάριστη εμπειρία.

Ευχάριστη εμπειρία αγορών

Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που εμπνέει τον πελάτη τόσο στο να κάνει αγορές, όσο και στο να μάθει περισσότερα σχετικά με την εταιρεία και την παραδοσιακή αισθητική πίσω από το brand.

Η ολοκλήρωση των παραγγελιών γίνεται πολύ εύκολα σε λίγα μόλις βήματα μέσα από το one-page checkout. Το eshop διαθέτει σύνδεση με τράπεζα για πληρωμές μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας.

 

Κατασκευή eshop avgissitos.gr

Κατασκευή eshop σε WordPress

Η κατασκευή eshop σε WordPress αποτελεί μία ολοκληρωμένη και σύγχρονη λύση και προσφέρει μεγάλη ευελιξία τόσο λειτουργικά, όσο και εμφανισιακά. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην εμπειρία χρήστη, προσφέροντας εξαιρετική πλοήγηση με υψηλή ταχύτητα φόρτωσης σελίδων κι εύκολη διαδικασία ολοκλήρωσης αγορών μέσα από ένα απόλυτα φιλικό περιβάλλον.

Features