Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος hatzitex.gr

Η hatzitex.gr ιδρύθηκε το 1996 και μέχρι σήμερα κατάφερε να δημιουργήσει μόδα στο χώρο των λευκών ειδών, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Η Dataspot ανέλαβε την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος χονδρικής της εταιρείας Hatzitex, ένα Β2Β eshop που ακολουθεί τις ανάγκες των πελατών χονδρικής.

Eshop B2B

Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω του οποίου κάθε σύγχρονος επαγγελματίας μπορεί να πραγματοποιήσει εύκολα & γρήγορα τις αγορές του. Η σχεδίαση του B2B eshop είχε λοιπόν μία κατεύθυνση που εξυπηρετεί ιδανικά τους επαγγελματίες.

Ο responsive σχεδιασμός επιτρέπει την άψογη περιήγηση στο κατάστημα από κάθε συσκευή, καθώς και τη γρήγορη κι εύκολη ολοκλήρωση αγορών.

Σχεδιάσαμε customized banners προωθώντας τα δυνατά σημεία της επιχείρησης. Επιπλέον προσφέρουμε τη δυνατότητα κατεβάσματος αρχείων & καταλόγων χονδρικής για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών.

 

Τιμές & διαχείριση eshop

Οι πελάτες χονδρικής θα μπορούν μέσα από την πλήρως λειτουργική πλατφόρμα του eshop , να διαχειρίζονται τις παραγγελίες τους και να ολοκληρώνουν τις αγορές τους πραγματικά γρήγορα.

Οι πελάτες μπορούν να επωφελούνται από πολλά προνόμια όπως διαφοροποιημένες τιμές ανάλογα των ομάδων πελατών, εφαρμογή μαζικών εκπτώσεων, αλλά και πολλές ακόμη λειτουργίες:

Η εμφάνιση των τιμών κι η πραγματοποίηση συναλλαγών είναι διαθέσιμες μόνο για τους πελάτες χονδρικής. Γι’ αυτό το σκοπό οι επισκέπτες του site θα πρέπει να εγγραφούν, να ελεγχθούν με βάση τα στοιχεία τους για να μπορούν στη συνέχεια να δούνε τις τιμές των προϊόντων.

Επιπλέον η διαχείριση κι επεξεργασία τόσο των προϊόντων, όσο και των παραγγελιών σε ένα CS-Cart ηλεκτρονικό κατάστημα είναι μία πραγματικά εύκολη διαδικασία για την οποία ο πελάτης εκπαιδεύεται λεπτομερώς από την ομάδα μας.

Features