Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος hatzitex.gr

hatzitex-dataspot-portfolio-full

Η hatzitex.gr ιδρύθηκε το 1996 και μέχρι σήμερα κατάφερε να δημιουργήσει μόδα στο χώρο των λευκών ειδών, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές. Η #Dataspot ανέλαβε την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος χονδρικής της εταιρείας!

Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα eshop που ακολουθεί τις ανάγκες των πελάτων χονδρικής, όπου κάθε σύγχρονος επαγγελματίας μπορεί να πραγματοποιήσει εύκολα & γρήγορα τις αγορές του.

Το design του καταστήματος ακολουθεί την αισθητική της εταιρείας και ταιριάζει αρμονικά με το λογότυπο της. Ο responsive σχεδιασμός επιτρέπει την άρτια πλοήγηση στο κατάστημα από κάθε συσκευή.

Σχεδιάσαμε customized banners προωθώντας τα δυνατά σημεία της επιχείρησης. Επιπλέον προσφέρουμε τη δυνατότητα κατεβάσματος αρχείων & καταλόγων χονδρικής για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών.

Η εμφάνιση των τιμών κι η πραγματοποίηση συναλλαγών είναι διαθέσιμες μόνο για τους πελάτες χονδρικής. Γι’ αυτό το σκοπό οι επισκέπτες του site θα πρέπει να εγγραφούν, να ελεγχθούν με βάση τα στοιχεία τους για να μπορούν στη συνέχεια να δούνε τις τιμές των προϊόντων.

Επιπλέον η διαχείριση κι επεξεργασία τόσο των προϊόντων, όσο και των παραγγελιών είναι μία πραγματικά εύκολη διαδικασία που καθιστά τη διαχείριση ολόκληρου του ηλεκτρονικού καταστήματος παιχνιδάκι!

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • ένα πλήρως λειτουργικό eshop
  • για αγορές μόνο από επαγγελματίες
  • με customized σχεδίαση και responsive design
  • με εύκολη και γρήγορη πλοήγηση

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος hatzitex.gr