Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος sotiriadis.com.gr

H εταιρεία Σωτηριάδης Ι. αποτελεί το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα Ταμειακών Μηχανών & Μηχανών Γραφείου, διαθέτοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων ποιότητας & αξιοπιστίας και λύσεις για κάθε μικρή και μεγάλη επιχείρηση.

Eshop σε CS-Cart

Το ηλεκτρονικό κατάστημα διαθέτει μοντέρνα δομή και διάταξη αρχικής σελίδας, καθώς και ολοκληρωμένη και έξυπνη κατανομή προϊόντων & κατηγοριών. Οι  κατηγορίες διαθέτουν ακριβή φίλτρα αναζήτησης για εύκολη πλοήγηση κι άμεση εύρεση των επιθυμητών προϊόντων – χαρακτηριστικό που το ξεχωρίζει σημαντικά από τον ανταγωνισμό!

Η παρουσίαση των προϊόντων γίνεται τόσο με έξυπνα χαρακτηριστικά και περιγραφές, όσο και με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, videos και pdf προϊόντων.

Παρουσίαση sotiriadis.com.gr

Γέφυρα με προμηθευτές

Το ηλεκτρονικό κατάστημα αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για κάθε επαγγελματία που αναζητά τον κατάλληλο εξοπλισμό για την επιχείρηση του, κι επιθυμεί να επιλέξει ανάμεσα σε μια τεράστια γκάμα προϊόντων, με πανεύκολη περιήγηση κι ολοκλήρωση αγορών με one page checkout.

Σε όλες τις σελίδες, στα προϊόντα και τις κατηγορίες του eshop έχουμε εφαρμόσει βελτιστοποίηση SEO, κατακτώντας έτσι την υψηλότερη δυνατή θέση στα οργανικά αποτελέσματα των αναζητήσεων της Google.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα έχει πραγματοποιηθεί γέφυρα με προμηθευτές – απαραίτητο χαρακτηριστικό για κάθε σύγχρονο eshop με πολλές κατηγορίες και προϊόντα. Η σύνδεση του καταστήματος με προμηθευτές αποτελεί εντυπωσιακό προνόμιο απέναντι στον ανταγωνισμό, καθώς μηδενίζει το χρόνο που θα αφιερώσει η εταιρεία στην εισαγωγή και προσαρμογή των προϊόντων στο eshop.

Τα προϊόντα του προμηθευτή μεταφέρονται αυτόματα, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών τους, των τίτλων, των περιγραφών και των εικόνων τους. Από τη μεριά του eshop δε χρειάζεται καμία επιπλέον ενέργεια!

Η Dataspot αναλαμβάνει με μεγάλη εμπειρία την εργασία σε πλατφόρμες Cs-Cart & WordPress.

 

Features