Κατασκευή eshop qualitytoners.gr

Το ηλεκτρονικό κατάστημα qualitytoners.gr ξεκίνησε με βασικό αντικείμενο τον χώρο των αναλωσίμων. Από το 2017 έως και σήμερα η εταιρεία έχει εδραιωθεί στην Ελληνική αγορά δίνοντας δυναμικά το παρόν στον χώρο τόσο των αναλωσίμων όσο και των ειδών γραφείου και τεχνολογίας.

Η Dataspot ανέλαβε το σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος σε CS-Cart, qualitytoners.gr. Η Dataspot είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της CS-Cart στην Ελλάδα, δίνοντας μας τη δυνατότητα να σχεδιάζουμε ολοκληρωμένα και πλήρως λειτουργικά ηλεκτρονικά καταστήματα, ιδιαίτερα φιλικά στο χρήστη, με εύκολη διαχείριση.

3 step finder

Το ηλεκτρονικό κατάστημα διαθέτει μία σύγχρονη αναζήτηση 3 βημάτων που διευκολύνει εντυπωσιακά την εύρεση του κατάλληλου προϊόντος για το μοντέλο εκτυπωτή και τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Με αυτόν τον τρόπο ο πελάτης κερδίζει χρόνο, βρίσκοντας άμεσα τα προϊόντα που ψάχνει κι ολοκληρώνοντας την αγορά του μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Τέτοιου είδους χαρακτηριστικά καθιστούν την πραγματοποίηση αγορών, αλλά και την ίδια την πλοήγηση στο eshop, μία ευχάριστη εμπειρία για το χρήστη.

Παρουσίαση προϊόντων

Τα προϊόντα παρουσιάζονται όπως οφείλουν να προβάλλονται σε κάθε σύγχρονο κι ανταγωνιστικό eshop που θέλει πραγματικά να ξεχωρίσει. Προσφέρουν πλήρη χαρακτηριστικά, δυνατότητα download αρχείων, προβολής video προϊόντος, καθώς κι αξιολογήσεων πελατών – προσφέρουν δηλαδή στον πελάτη κάθε πληροφορία για το προϊόν το οποίο επιθυμεί να αποκτήσει. Επιπλέον προωθούμε τις συμπληρωματικές αγορές μέσω του πεδίου προβολής “Σχετικών Προϊόντων“.

 

Features