Κατασκευή eshop prinos.gr

prinos-dataspot-portfolio-full

Το prinos.gr αποτελεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα επώνυμης ένδυσης και υπόδησης για όλες τις ώρες της ημέρας και για κάθε περίσταση. Προσφέρει μοντέρνα, νεανικά, casual & επίσημα ρούχα και παπούτσια, υψηλής αισθητικής κι επιλεγμένων brands.

Η Dataspot ανέλαβε την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος prinos.gr.

Στόχος μας ήταν η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος που θα εκφράζει και θα εμπνέει τον σύγχρονο άνδρα και θα προωθεί με το σωστό τρόπο τα προϊόντα και τα brands που μπορείς να αποκτήσεις στο site.

Η κατηγοριοποίηση & παρουσίαση των προϊόντων γίνεται με εύκολο και πρακτικό τρόπο που προωθεί και διευκολύνει την ολοκλήρωση αγορών. Το προϊόν διαθέτει πλήρη χαρακτηριστικά και φίλτρα χρωμάτων & μεγεθών, καθώς και share buttons για όλες τις δημοφιλείς online πλατφόρμες.

Πριν προχωρήσουμε στο εικαστικό μέρος του project, μελετάμε πάντα τον ανταγωνισμό, όπως και τις τάσεις στα σύγχρονα eshops μόδας.

Η σχεδίαση ακολουθεί minimal γραμμές, με στόχο την προβολή των ίδιων των προϊόντων στα banners της αρχικής, αλλά και την εντυπωσιακή προώθηση των brands του eshop.

Περιληπτικά η Dataspot δημιούργησε:

  • ένα πλήρως λειτουργικό eshop
  • με μοντέρνα σχεδίαση και responsive design
  • με σύγχρονες δυνατότητες
  • με εύκολη και γρήγορη πλοήγηση
  • με χαρακτηριστικά & φίλτρα

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος prinos.gr