Κατασκευή eshop prinos.gr

Η Prinos Per Uomo ιδρύθηκε το 1966 και λειτουργούσε αρχικά ως ραφείο. Από το 1975 δραστηριοποιείται στο λιανικό εμπόριο ανδρικών ενδυμάτων και όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται σταθερά στο πλευρό του σύγχρονου άνδρα – του άνδρα που θέλει να αναδείξει το προσωπικό του στυλ και ξέρει να διαφέρει από το σύνολο.

Η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος prinos.gr έγινε με χρήση της πλατφόρμας WordPress, χαρακτηριστικό που μας δίνει τη δυνατότητα κατασκευής websites που πληρούν τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές και μας προσφέρουν πολυάριθμες δυνατότητες online πώλησης.

Λειτουργικότητα & Υψηλή αισθητική

Μελετώντας τον ανταγωνισμό, αποφασίσαμε σε συνεργασία με τον πελάτη την τελική εμφάνιση του eshop, με στόχο να προσφέρει φυσικά λειτουργικότητα, αλλά να ακολουθεί πλήρως και τις τάσεις των σύγχρονων eshops μόδας.

Τα προϊόντα του καταστήματος διαθέτουν πλήρη χαρακτηριστικά και φίλτρα χρωμάτων & μεγεθών, κάτι που διευκολύνει τόσο τους χρήστες κατά την περιήγηση τους στα προϊόντα του eshop, όσο και τη διαχείριση του καταστήματος, καθώς και share buttons για όλες τις δημοφιλείς online πλατφόρμες.

 

 

Κατασκευή Eshop με WooCommerce​

Η κατασκευή eshop σε WordPress αποτελεί μία ολοκληρωμένη και σύγχρονη λύση για ένα μεγάλο εύρος επιχειρήσεων.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα prinos.gr είναι βασισμένο στοWooCommerce για την προβολή και πώληση των προϊόντων του online. Έτσι προσφέρει μια εύκολη διαδικασία ολοκλήρωσης αγορών και μια βελτιωμένη εμπειρία καλαθιού, μέσα από ένα απόλυτα φιλικό για το χρήστη περιβάλλον, για αγορές από κάθε συσκευή χάρη στο responsive σχεδιασμό του.

Features