Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος homestore.gr

Tο ηλεκτρονικό κατάστημα homestore.gr έχει ως αντικείμενο την εμπορία ειδών οικιακής χρήσης, διακόσμησης και χαλιών συνεργαζόμενο με κορυφαίες εταιρείες στο χώρο του επίπλου και της διακόσμησης.

Σύνδεση με προμηθευτές

Σε όλες τις σελίδες, στα προϊόντα και τις κατηγορίες του eshop έχουμε εφαρμόσει βελτιστοποίηση SEO, κατακτώντας έτσι την υψηλότερη δυνατή θέση στα οργανικά αποτελέσματα των αναζητήσεων της Google.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα έχει πραγματοποιηθεί γέφυρα με προμηθευτές – απαραίτητο χαρακτηριστικό για κάθε σύγχρονο eshop με πολλές κατηγορίες και προϊόντα. Η σύνδεση του καταστήματος με προμηθευτές αποτελεί εντυπωσιακό προνόμιο απέναντι στον ανταγωνισμό, καθώς μηδενίζει το χρόνο που θα αφιερώσει η εταιρεία στην εισαγωγή και προσαρμογή των προϊόντων στο eshop.

Τα προϊόντα του προμηθευτή μεταφέρονται αυτόματα, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών τους, των τίτλων, των περιγραφών και των εικόνων τους. Από τη μεριά του eshop δε χρειάζεται καμία επιπλέον ενέργεια!

Η Dataspot αναλαμβάνει με μεγάλη εμπειρία την εργασία σε πλατφόρμες Cs-Cart & WordPress.

Online προώθηση

Η ομάδα μας έχει αναλάβει ολοκληρωτικά την online διαφημιστική προώθηση του homestore.gr στα κανάλια της Meta (Facebook | Instagram). Με συνεχή βελτιστοποίηση κι έχοντας χαράξει μία επιτυχημένη στρατηγική για περισσότερα από 7 χρόνια, συνεχίζουμε δυναμικά να προωθούμε το ηλεκτρονικό κατάστημα, αυξάνοντας τις πωλήσεις τόσο στο eshop, όσο και στο φυσικό κατάστημα.

Οι διαφημιστικές εκστρατείες αποτελούνται τόσο από customized banners, όσο κι από videos, με στόχο τις πωλήσεις, την αύξηση της επισκεψιμότητας στο eshop, αλλά και την απευθείας προβολή προϊόντων και προσφορών μέσα από καμπάνιες δυναμικών καταλόγων. Η στρατηγική προώθησης περιλαμβάνει πάντα και τις πλέον επιτυχημένες εκστρατείες επαναστόχευσης κοινού.

Features