Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος homestore.gr

homestore προϊόντα gallery

Tο ηλεκτρονικό κατάστημα homestore.gr έχει ως αντικείμενο την εμπορία ειδών οικιακής χρήσης, διακόσμησης και χαλιών συνεργαζόμενο με κορυφαίες εταιρείες στο χώρο του επίπλου και της διακόσμησης.

Η εταιρεία Dataspot ανέλαβε την εξ’ ολοκλήρου ανάπτυξη της online προβολής του ηλεκτρονικού καταστήματος η οποία περιλάμβανε την ολοκληρωμένη σχεδίαση γραφικών, τις ρυθμίσεις φίλτρων, χαρακτηριστικών και τις κατάλληλες προωθήσεις που θα οδηγούσαν το eshop στην κορυφή και θα άφηναν ενθουσιασμένους τους επισκέπτες.

Λόγω της τεράστιας ποικιλίας προϊόντων και κωδικών, η σωστή οργάνωση και παρουσίαση τους ήταν μεγάλης σημασίας καθώς η τάξη στην εμφάνιση και λειτουργικότητα ενός ηλεκτρονικού καταστήματος επηρεάζει κατά πολύ την επιθυμία του επισκέπτη στην ολοκλήρωση των αγορών του.

Η ομάδα μας δημιούργησε εντυπωσιακά banners και σύγχρονα menu, μοντέρνα thumbnails κι έναν ολοκληρωμένο responsive σχεδιασμό για άψογη πλοήγηση του χρήστη από κάθε συσκευή.

Το αποτέλεσμα εντυπωσίασε τον πελάτη μας και φυσικά τους επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η μοναδική συνεργασία μας με την εταιρεία homestore.gr κρατάει πάνω από 10 χρόνια με συνεχή ανάπτυξη κι εξέλιξη νέων χαρακτηριστικών, δυνατοτήτων, αναβαθμίσεων κλπ.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • ένα πλήρως λειτουργικό eshop
  • με μοντέρνα σχεδίαση και responsive design
  • με SEO για καλύτερες εμφανίσεις στις οργανικές αναζητήσεις της Google
  • με σύγχρονα γραφικά
  • με αναβαθμισμένη εμφάνιση και δυνατότητες
  • με εύκολη και γρήγορη πλοήγηση

Δείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα www.homestore.gr