Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος hair-laskaris.gr

Το hair-laskaris.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών φροντίδας & περιποίησης μαλλιών μεγάλων brands, για τη γυναίκα και τον άντρα.

Η ομάδα μας δημιούργησε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα CS-Cart, που πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές eshop, και προσφέρει εύκολες, γρήγορες & ασφαλείς online αγορές στους πελάτες.

Προβολή προϊόντων

Το ηλεκτρονικό κατάστημα hair-laskaris.gr εκφράζει απόλυτα την αισθητική και τις ανάγκες του πελάτη μας και προβάλει ολοκληρωμένα το brand και τις συνεργαζόμενες εταιρείες μέσω customized banners.

Οι κατηγορίες και τα προϊόντα διαθέτουν πλήρη χαρακτηριστικά και φίλτρα. Χαρακτηριστικά όπως brands, μέγεθος, τύπος μαλλιών, σειρές προϊόντων, διαθεσιμότητα κλπ είναι απαραίτητα και διευκολύνουν πραγματικά την εμπειρία του πελάτη.

Η σχεδίαση της σελίδας προϊόντος έχει καθαρή δομή με προβολή blocks “Προϊόντα της ίδιας σειράς”, αλλά και Best sellers, χαρακτηριστικά που προωθούν τις συμπληρωματικές αγορές, αλλά ταυτόχρονα διευκολύνουν και τον χρήστη στο να βρει αυτό που ψάχνει.

Κατασκευή eshop hair-laskaris.gr

Εύκολη διαχείριση

Η διαχείριση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος οφείλει να είναι εύκολη & γρήγορη, επιτρέποντας στην επιχείρηση να κερδίζει χρόνο και να αυτοματοποιεί τις διαδικασίες παραγγελιοληψίας.

Το περιβάλλον διαχείρισης του ηλεκτρονικού καταστήματος hair-laskaris.gr δίνει τη δυνατότητα πλήρους παραμετροποίησης των ρυθμίσεων του, παρακολούθησης του αποθέματος των προϊόντων, των παραγγελιών και των πελατών, της δημιουργίας προσφορών, της επεξεργασίας κι ενημέρωσης μεταφορικών, χρεώσεων και πολλά ακόμη.

Το eshop προσφέρει όλους τους σύγχρονους τρόπους πληρωμής, καθώς και σύνδεση με τράπεζα.

Features