Κατασκευή eshop fatsules.gr

Τα πολυκαταστήματα ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ, με περισσότερα από 30 χρόνια λειτουργίας, και περισσότερα από 7.000 βρεφικά και παιδικά προϊόντα, έχουν εδραιωθεί ανάμεσα στα κορυφαία καταστήματα στο είδος τους στην Ελλάδα.

Στη Dataspot αναλάβαμε το πλήρες redesign του eshop, γραφιστικά, αλλά και λειτουργικά, με αποτέλεσμα την παράδοση ενός πραγματικά εντυπωσιακού eshop, ελκυστικό προς τους πελάτες, που προωθεί τις πωλήσεις και μετατρέπει τις αγορές σε μία μοναδική εμπειρία!

Υψηλές απαιτήσεις

Το ηλεκτρονικό κατάστημα CS-Cart fatsules.gr διαθέτει αναβαθμισμένες λειτουργίες και δυνατότητες με update της έκδοσης CS-Cart, κι ένα πλήρως εκσυγχρονισμένο διαχειριστικό που καθιστά εύκολη & γρήγορη τη διαχείριση του!

Ένα ιδιαίτερα απαιτητικό project, καθώς το site αποτελεί μία κορυφαία επιλογή χιλιάδων χρηστών καθημερινά κι αναμφίβολα ακολουθήσαμε τα πιο υψηλά standards.

Τα προϊόντα είναι κατηγοριοποιημένα με χαρακτηριστικά & φίλτρα (μεγέθους, υφάσματος, χρώματος, κατασκευαστή, συλλογής και πολλά ακόμη) κι η ολοκλήρωση αγορών γίνεται μέσα από one page checkout.

Επιπλέον το site είναι το ίδιο προσβάσιμο κι εύκολο στην πλοήγηση από κάθε συσκευή χάρη στο responsive design του.

Κορυφαία απόδοση & υποστήριξη

Η διαχείριση του ηλεκτρονικού καταστήματος, και κυρίως ενός καταστήματος με τόσο υψηλή επισκεψιμότητα, απαιτεί ταχύτατες λειτουργίες, με εύκολες διαδικασίες επεξεργασίας παραγγελιών.

Επιπλέον, η ομάδα μας αναλαμβάνει την απόλυτη υποστήριξη κι άμεση ενημέρωση σε κάθε νέα προσφορά, άφιξη, έκπτωση που χρειάζεται το κατάστημα.

Features