Κατασκευή eshop cdc.gr

Η εταιρεία CDC “Caving Diving Canyoning” με έδρα την Αθήνα, δραστηριοποιείται με την εμπορία και ενοικίαση εξοπλισμού υπαίθριων δραστηριοτήτων.

Η ομάδα μας σχεδίασε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σε CS-Cart που πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές που καθιστούν ένα eshop ανταγωνιστικό. Οι δυνατότητες που μας δίνει η CS-Cart για την κατασκευή eshop είναι αμέτρητες, κι η εξειδίκευση μας σε αυτή οδηγεί σε πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Eshop σε CS-Cart

Η κατασκευή eshop CS-Cart αποτελεί μια αληθινά αξιόπιστη λύση για το σύγχρονο επαγγελματία που απαιτεί άψογη εμφάνιση και λειτουργίες 24/7.

Το eshop είχε ως στόχο να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του χώρου της σπηλαιολογίας, της υποβρύχιας σπηλαιοεξερεύνησης, της κατάβασης των φαραγγιών και πολλών ακόμη δραστηριοτήτων, στοιχείο που απαιτεί καλή οργάνωση κατηγοριών και προϊόντων. Η ταχύτητα του eshop είναι επίσης εξαιρετικά σημαντική, ειδικά όταν έχουμε να χειριστούμε αρκετές χιλιάδες προϊόντα.

Η παρουσίαση των προϊόντων γίνεται με πλήρη προβολή χαρακτηριστικών, κι η αναζήτηση τους γίνεται με φίλτρα μεγέθους, διαθεσιμότητας, τιμής, brand – όλα όσα χρειάζεται ένα σύγχρονο ανταγωνιστικό online κατάστημα.

 

Σύγχρονη προβολή

Η παρουσίαση των κατηγοριών του eshop δε γίνεται με το συνηθισμένο τρόπο, αλλά με εντυπωσιακά banners φωτογραφιών που ταιριάζουν ιδανικά στην αισθητική της εταιρείας.

Τo site διαθέτει ειδική στήλη Blog με δυνατότητα ανάρτησης άρθρων που προωθούν πληροφορίες, νέα προϊόντα, και παράλληλα λειτουργούν εξαιρετικά στη βελτιστοποίηση SEO του eshop. Επιπλέον το eshop διαθέτει δύο γλώσσες, ελληνικά & αγγλικά.

 

Features