Σχεδιασμός ιστοσελίδας giagtzidis-cars.gr

Η πολυετής εμπειρία της Giagtzidis Cars στο χώρο του αυτοκινήτου αποτελεί σημείο αναφοράς της εταιρείας. Με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών, η δημιουργία online εταιρικής παρουσίασης ήταν απαραίτητο βήμα για την ολοκληρωμένη προώθηση των αυτοκινήτων & υπηρεσιών της Giagtzidis Cars.

Έτσι σχεδιάσαμε την online προβολή της εταιρείας με αναλυτική & σύγχρονη παρουσίαση των αυτοκινήτων, ώστε ο χρήστης να βρίσκει εύκολα και γρήγορα το μοντέλο που αναζητά, καθώς πλοηγείται στις κατηγορίες κι υπηρεσίες του site.

Car presentation

Δώσαμε ιδιαίτερη σημασία στην απόλυτη παρουσίαση του κάθε μοντέλου με πλήρη χαρακτηριστικά, πλούσια gallery φωτογραφιών και προβολή video. Τα προϊόντα διαθέτουν όλα block “Παρόμοιων οχημάτων” και δίνεται η δυνατότητα σύγκρισης τους βάσει χαρακτηριστικών. Λειτουργίες όπως αυτές καθιστούν την πλοήγηση του χρήστη μια πραγματικά ευχάριστη εμπειρία. Ιδιαίτερη σημασία δώσαμε επίσης στην ταχύτητα του site, αλλά και στην άψογη εμφάνιση του σε κάθε συσκευή μέσω του responsive design, δεδομένου ότι ένα τεράστιο κομμάτι χρηστών θα επισκεφτεί το site από κινητό.

Εντυπωσιακή αρχική

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι δυναμικός με εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό και γρήγορη πρόσβαση στην αναζήτηση μοντέλου με βάση τη χρονολογία, τη μάρκα, τα κυβικά και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά. Έτσι ο χρήστης βρίσκει άμεσα αυτό που ψάχνει από κάθε σημείο της ιστοσελίδας.

Επιπλέον, η ιστοσελίδα διαθέτει σελίδες υπηρεσιών με προσαρμοσμένα κείμενα που προωθούν & βελτιστοποιούν το SEO του site, αλλά ενημερώνουν αναλυτικά και τους χρήστες για κάθε υπηρεσία της εταιρείας.

Features