Κατασκευή e-shop hellohome.gr

Το hellohome.gr, η online εκδοχή του φυσικού καταστήματος Design Map, έχει ως στόχο να καλύψει τις ανάγκες διακόσμησης υψηλής αισθητικής από πελάτες σε κάθε μέρος της Ελλάδας, με εύκολες & γρήγορες online παραγγελίες.

Συνεργασίες με κορυφαίους προμηθευτές όπως inArt, pakoworld, iliadis, b2bmarkt, κι επιλογές design κομματιών από γνωστούς οίκους, καθιστούν το κατάστημα ιδανική επιλογή για το σπίτι, το γραφείο, ξενοδοχειακές μονάδες κλπ.

 

Γέφυρα προμηθευτή

Απαραίτητο χαρακτηριστικό για κάθε σύγχρονο eshop με πολλές κατηγορίες και προϊόντα. Η σύνδεση του καταστήματος με προμηθευτές αποτελεί εντυπωσιακό προνόμιο απέναντι στον ανταγωνισμό, καθώς μηδενίζει το χρόνο που θα αφιερώσει η εταιρεία στην εισαγωγή και προσαρμογή των προϊόντων στο eshop.

Τα προϊόντα του προμηθευτή μεταφέρονται αυτόματα, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών τους, των τίτλων, των περιγραφών και των εικόνων τους. Από τη μεριά του eshop δε χρειάζεται καμία επιπλέον ενέργεια!

Η Dataspot αναλαμβάνει με μεγάλη εμπειρία την εργασία σε πλατφόρμες Cs-Cart & WordPress.

Υψηλή Αισθητική

Η εταιρεία μας προχώρησε στην κατασκευή eshop, με customized εμφάνιση, εντυπωσιακά banners και ταχύτητα για την εύκολη & γρήγορη ολοκλήρωση των αγορών. Δεκάδες κατηγορίες, χιλιάδες προϊόντα, με σύγχρονη παρουσίαση και πλήρη χαρακτηριστικά.

Η παρουσίαση του eshop έγινε σε δύο γλώσσες, ελληνικά κι αγγλικά.

Features