Κατασκευή e-shop b2b.ariongr.com

Η εταιρεία ΑΡΙΩΝ είναι μια σύγχρονη εισαγωγική εταιρεία ειδών χαρτοπωλείου που έχει χτίσει από το 2002 μία δυνατή σχέση εμπιστοσύνης με πελάτες σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας ποιότητα, αξιοπιστία & τεχνογνωσία.

Η ΑΡΙΩΝ εμπιστεύτηκε στη Dataspot την κατασκευή B2B eshop με στόχο την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας σε κάθε μέρος της Ελλάδας, μέσω μιας σύγχρονης & εύκολης στη διαχείριση πλατφόρμας Β2Β.

Γρήγορες αγορές με CS-Cart

Για την κατασκευή B2B eshop χρησιμοποιήθηκε η πλατφόρμα CS-Cart, με τεχνολογίες που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις και ρυθμίσεις που βελτιστοποιούν συνεχώς την απόδοση του eshop.

Οι αγορές από το B2B eshop γίνονται εύκολα & γρήγορα από τη στιγμή που ο πελάτης πραγματοποιήσει την εγγραφή του. Από αυτό το σημείο θα μπορεί να έχει και πλήρη πρόσβαση στις τιμές των προϊόντων.

Ο responsive σχεδιασμός του ηλεκτρονικού καταστήματος προσφέρει άψογη περιήγηση χάρη στην προσαρμογή του σε κάθε συσκευή, κι οι χρήστες είναι σίγουροι πως πραγματοποιούν ασφαλείς αγορές, καθώς το κατάστημα διαθέτει τα απαραίτητα πιστοποιητικά SSL.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρουσιάζεται σε Ελληνικά κι Αγγλικά και διαθέτει φόρμα αίτησης συνεργασίας.

Σύγχρονη λύση για Β2Β καταστήματα

Διαθέτει αναλυτική κατηγοριοποίηση προϊόντων που καθιστά την πραγματοποίηση αγορών εύκολη & γρήγορη, και προβάλει τα κατάλληλα προωθητικά μηνύματα, τόσο μέσω των customized banners, όσο και με τις στήλες “Σχετικά προϊόντα” με στόχο την επίτευξη συμπληρωματικών αγορών.

Συνολικά το Β2Β ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέρει τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες που κάθε σύγχρονη Β2Β εταιρεία χρειάζεται για να βελτιώσει και να οδηγήσει στην κορυφή ένα τεράστιο κομμάτι των καθημερινών εργασιών της.

 

Features