Δημιουργία ιστοσελίδας Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ)

sek-greece-portfolio-dataspot

Ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ) αποτελεί τη μεγαλύτερη κτηνοτροφική οργάνωση στη χώρα, εκπροσωπώντας όλους τους κλάδους της ζωικής παραγωγής, (βοοτροφία, αιγοπροβατοτροφία, χοιροτροφία, πτηνοτροφία, μελισσοκομία) πανελλαδικά.

Ο σύνδεσμος εμπιστεύτηκε στην εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Dataspot το σχεδιασμό και την πλήρη υποστήριξη της online παρουσίας του, δημιουργώντας μία λύση που συνδέει άμεσα & αξιόπιστα όλα τα μέλη του.

Στόχος μας ήταν να προσφέρουμε μία πραγματικά ολοκληρωμένη λύση κατασκευής ιστοσελίδας! Η άριστη online παρουσίαση του ΣΕΚ όφειλε να ακολουθεί την αισθητική και την ταυτότητα του συνδέσμου, να προσφέρει εύκολη πλοήγηση και να αποτελεί σημείο επικοινωνίας των μελών του.

Η ιστοσελίδα είναι σχεδιασμένη σε δύο γλώσσες, ελληνικά & αγγλικά, έτσι ώστε όλοι οι επισκέπτες να μπορούν να γνωρίσουν καλύτερα το σκοπό, τη φιλοσοφία και τα επιτεύγματα του ΣΕΚ.

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ιστοσελίδας αποτελούν τα άρθρα – απαραίτητο στοιχείο για την έγκαιρη ενημέρωση όλων των μελών, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου. Η ομάδα της Dataspot σε στενή συνεργασία με το ΣΕΚ έχει αναλάβει την άμεση ανάρτηση των ομιλιών, άρθρων και αποφάσεων στο blog της σελίδας.

 

Περιληπτικά η ομάδα μας ανέλαβε:

  • Την κατασκευή ιστοσελίδας www.sek-greece.gr
  • Με μοντέρνα γραφικά για μία ευχάριστη πλοήγηση
  • Dynamic σχεδίαση με εφέ κίνησης
  • Responsive design (αποδοτικότερη και πιο ευχάριστη περιήγηση στην ιστοσελίδα από χρήστες κινητών συσκευών)
  • Παρουσίαση σε Ελληνικά και Αγγλικά
  • SEO friendly για καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης

Δείτε την ιστοσελίδα www.sek-greece.gr