Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος paidoupoli.gr

Η Παιδούπολη είναι μία ελληνική εταιρεία που εξοπλίζει τις νέες οικογένειες με όλα όσα χρειάζονται για τα παιδιά τους, από τη στιγμή της γέννησης μέχρι την εφηβεία.

Συνειδητοποιώντας την ανάγκη για ένα αποτελεσματικό eshop που θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών της, η Παιδούπολη εμπιστεύθηκε την κατασκευή του στην ομάδα μας.

Σχεδιασμός του eshop & SEO

Κατά τη σχεδίαση του ηλεκτρονικού καταστήματος και της εμπειρίας του χρήστη σε αυτό, η ομάδα μας δεν άφησε τίποτα στην τύχη. Τα ζωηρά και διαισθητικά γραφικά, το απόλυτα πρακτικό μενού, τα έξυπνα φίλτρα, και οι σελίδες των προϊόντων, όλα σχεδιάστηκαν με εμπειρογνωμοσύνη και προσοχή στη λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας μία απόλυτα ομαλή και ευχάριστη εμπειρία αγορών για τους πελάτες. Ταυτόχρονα, ο ιστότοπος είναι πλήρως responsive, προσαρμόζεται δηλαδή τέλεια σε όλες τις οθόνες και συσκευές. Είτε οι πελάτες είναι σε desktop, laptop, tablet ή smartphone, η Παιδούπολη είναι πάντα στα χέρια τους.

Ταυτόχρονα, με το υψηλής ποιότητας και κατάλληλα βελτιστοποιημένο περιεχόμενο, η Παιδούπολη καταφέρνει να ξεχωρίσει στις αναζητήσεις των πελατών και να δημιουργήσει μία δυναμική κοινότητα γύρω από το brand.

Δες το βίντεο παρουσίασης

Προηγμένες τεχνικές λειτουργίες για το eshop

Από τεχνικής πλευράς, το eshop χτίστηκε πάνω στην ισχυρή πλατφόρμα e-commerce CS-Cart, με τις τελευταίες τεχνολογίες ιστού, για να εξασφαλιστεί τόσο μία υψηλής ποιότητας, αξιόπιστη και δυναμική εμπειρία αγορών για τους χρήστες, όσο και μία εύκολη και απροβλημάτιστη διαχείριση του eshop.

Πιο συγκεκριμένα, δημιουργήθηκε γέφυρα για να περνιούνται και να ενημερώνονται αυτόματα στο eshop τα προϊόντα από τους προμηθευτές της εταιρείας, εξαλείφοντας την ανάγκη για χειροκίνητη ενημέρωση και επιταχύνοντας τη διαδικασία εισαγωγής νέων προϊόντων. Επίσης, έγινε σύνδεση του ηλεκτρονικού καταστήματος με εξωτερικές υπηρεσίες προώθησης, όπως επίσης και με ιστοτόπους σύγκρισης τιμών, όπως το Skroutz και το Shopflix.

Θέτωντας την εμπειρία του πελάτη στο επίκεντρο, αναπτύχθηκε ένα προηγμένο σύστημα αναζήτησης, σχεδιασμένο να εξαλείφει τα μηδενικά αποτελέσματα. Το ιστορικό αναζήτησης και η δραστηριότητα του χρήστη αποθηκεύονται και γίνονται αυτόματα προτάσεις και συστάσεις, βασισμένες στις προηγούμενες αγορές και αναζητήσεις τους.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την πρακτικά απεριόριστη επεκτασιμότητα του CS-Cart εξασφαλίζουν τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος απόλυτα προετοιμασμένου για το μέλλον.

Η δημιουργία αυτού του εντυπωσιακού ηλεκτρονικού καταστήματος ήταν πραγματικά ένα project που μας γέμισε χαρά και ικανοποίηση.

Features