Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος paidoupoli.gr

paidoupoli-redesign-full-dataspot-portfolio

Η Παιδούπολη bebe είναι μια μεγάλη ελληνική εταιρεία που εξοπλίζει τις νέες οικογένειες με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, έπιπλα, παιχνίδια κλπ που θα χρειαστούν από την πρώτη στιγμή της γέννησης των παιδιών μέχρι και τα πρώτα χρόνια της εφηβείας τους.

Η δημοτικότητα του καταστήματος αλλά και του αντικειμένου γενικότερα απαιτούσε τον απόλυτο χειρισμό και 100% πελατοκεντρικό σχεδιασμό. Έτσι προχωρήσαμε στην κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος cs-cart.

Ο στόχος του ηλεκτρονικού καταστήματος ήταν ξεκάθαρα η προσέλκυση νέων πελατών και η επέκταση των πωλήσεων σε νέο κοινό. Σκοπός η εύκολη και γρήγορη αγορά κι η εβδομαδιαία ενημέρωση για τις μεγάλες προσφορές σαββατοκύριακου με εγγραφή στο newsletter, της εμφανής τοποθέτησης γραφιστικών για προσφορές και εκπτώσεις, της παρουσίας του καταστήματος στις πρώτες θέσεις της οργανικής αναζήτησης SEO και φυσικά της εντυπωσιακής εμφάνισης.

Η κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος cs-cart της paidoupoli.gr αποτέλεσε για την έμπειρη ομάδα μας ένα πολύ απαιτητικό αλλά και ιδιαίτερα ενδιαφέρον αντικείμενο. Τόσο κατασκευαστικά όσο και σχεδιαστικά. Η μοντέρνα παρουσίαση, τα ζωηρά γραφικά, το απόλυτα πρακτικό μενού, τα αποτελεσματικά φίλτρα προϊόντων κλπ απαιτούσαν όλη την προσοχή μας. Έπρεπε να ταιριάζουν αρμονικά με το αντικείμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Social media

Κρατώντας τους πελάτες σε καθημερινή επαφή με το ηλεκτρονικό κατάστημα με έναν καθαρά προσωπικό τρόπο, όχι μόνο δημιουργεί τη σχέση εμπιστοσύνης που χρειαζόμαστε αλλά και μέσω των στοχευμένων διαφημίσεων διευρύνουμε τους εν δυνάμει πελάτες μας. Φροντίζοντας για τις καθημερινές αναρτήσεις προϊόντων, άρθρων, γραφικών, προσφορών, ενημερώσεων και γενικών δημοσιεύσεων μπαίνουμε κυριολεκτικά στην καθημερινότητα του κοινού μας και εμφανιζόμαστε στην αρχική σελίδα κάθε “φίλου” μας.

Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο, το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι η ταυτότητα της εταιρείας, το design αφήνει τον πελάτη μας και το κοινό εντυπωσιασμένους, η άψογη λειτουργικότητα του σε κάθε είδους συσκευή (κατασκευή ιστοσελίδας με Responsive Design) δεν αφήνει το περιθώριο για δυσαρεστημένο κοινό και τα social media κρατάνε σε συνεχή επαφή το κοινό με την ομάδα του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Έτσι ακόμη ένα project στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και προσθέσαμε στο portfolio μας ακόμα έναν ευχαριστημένο συνεργάτη.

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot ανέλαβε:

  • Την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος cs-cart
  • Ένα e-shop με οργανωμένο και πρακτικό μενού
  • με μοντέρνα και ζωηρά γραφικά που αρμόζουν στη θεματολογία της εταιρείας
  • με ενσωματωμένα εφέ κίνησης
  • με έξυπνη αναζήτηση προϊόντων με φίλτρα
  • με πλήρεις και αναλυτικές περιγραφές των προϊόντων
  • με εύκολη διαχείριση λογαριασμού και παραγγελιών του χρήστη
  • Responsive Design
  • SEO για καλύτερα αποτελέσματα στις αναζητήσεις

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος cs-cart www.paidoupoli.gr