Δημιουργία εταιρικής ιστοσελίδας sidiropoulosagency.gr

Η Sidiropoulos Insurance Agency & Partners εδώ και 36 χρόνια αποτελεί τη μεγαλύτερη επιχείρηση ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στη Θεσσαλονίκη.

Η Dataspot ανέλαβε την online προβολή της Sidiropoulos Insurance Agency & Partners, για την ολοκληρωμένη προώθηση της εταιρείας, καθώς και την ενίσχυση του brand.

Προβολή υπηρεσιών

Παρουσιάζουμε τις ασφάλειες & υπηρεσίες με χρήση πλούσιου φωτογραφικού υλικού και πολλών πληροφοριών. Έτσι οι χρήστες ενημερώνονται εύκολα & γρήγορα γι’ αυτό που ψάχνουν, καθώς και για όλα όσα η εταιρεία μπορεί να τους προσφέρει.

Η ιστοσελίδα είναι responsive, προσαρμόζεται στις ανάγκες της κάθε συσκευής, προσφέροντας άψογη πλοήγηση από κινητό, tablet κλπ.

Κατασκευή ιστοσελίδας sidiropoulosagency.gr

Προώθηση ιστοσελίδας

Τα κείμενα της ιστοσελίδας ακολουθούν όλες τις SEO απαιτήσεις για τη βέλτιστη κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα. Μετά από έρευνα ανταγωνισμού, επιλέξαμε τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά, προσαρμοσμένες στο περιεχόμενο του site, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες του πελάτη.

Επιπλέον, η εταιρεία μας ανέλαβε τη διαφημιστική προώθηση της ιστοσελίδας στις πλατφόρμες της Google, σχεδιάζοντας αποτελεσματικές στρατηγικές. Σε σύγκριση με άλλους τρόπους διαφήμισης, η διαφήμιση στη Google είναι μια μοναδική ευκαιρία για προσέγγιση ενός τεράστιου όγκου κοινού και χρηστών που είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε μετατροπές.

Features