Δημιουργία εταιρικής ιστοσελίδας sidiropoulosagency.gr

sidiropoulos-dataspot-full-portfolio

Η Sidiropoulos Insurance Agency & Partners αποτελεί τη μεγαλύτερη επιχείρηση ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στη Θεσσαλονίκη.

Η ανάγκη για μία ολοκληρωμένη online παρουσία ήταν απαραίτητη, για τη σωστή προβολή και προώθηση της εταιρείας, καθώς και την ενίσχυση του brand.

Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μία ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης στις ασφάλειες και τις υπηρεσίες της Sidiropoulos Insurance Agency & Partners. Με τρόπο αναλυτικό & σύγχρονο, παρουσιάζουμε τις ασφάλειες με χρήση πλούσιου φωτογραφικού υλικού και πολλών πληροφοριών. Έτσι οι χρήστες ενημερώνονται εύκολα & γρήγορα γι’ αυτό που ψάχνουν, καθώς και για όλα όσα η εταιρεία μπορεί να τους προσφέρει.

Τα κείμενα της ιστοσελίδας ακολουθούν όλες τις SEO ανάγκες για την βέλτιστη προβολή της στα οργανικά αποτελέσματα.

Σε όλες τις σελίδες χρησιμοποιούνται προωθητικές λέξεις που προβάλουν τόσο τις ίδιες τις υπηρεσίες, αλλά και παρακινούν τους χρήστες σε μία ενέργεια, όπως η τηλεφωνική επικοινωνία, η συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας και η απόκτηση μιας ασφάλειας.

Η ιστοσελίδα είναι responsive, προσαρμόζεται δηλαδή στις ανάγκες της κάθε συσκευής, προσφέροντας άψογη πλοήγηση σε κάθε χρήση, από κινητό, tablet κλπ.

Το αποτέλεσμα ήταν να παραδώσουμε στον πελάτη μία ολοκληρωμένη responsive εταιρική ιστοσελίδα που προβάλει με το βέλτιστο τρόπο το brand και τις υπηρεσίες της εταιρείας.