Δημιουργία eshop της εταιρείας Beauty Bro

beauty-bro-full

Η Beauty Bro αποτελεί μία σύγχρονη εταιρεία στο χώρο της αισθητικής και περιποίησης άκρων, που συνεργάζεται με κορυφαίες ευρωπαϊκές & ελληνικές εταιρείες που αποτελούν εγγύηση της μοναδικής ποιότητας των προσφερόμενων προϊόντων της.

Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα που θα προβάλει σωστά & με σύγχρονο τρόπο τα προϊόντα της εταιρείας.

Κύριος παράγοντας ενός επιτυχημένου eshop αποτελεί πλέον η γρήγορη κι εύκολη ολοκλήρωση αγορών, έτσι η ομάδα μας έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στη διαδικασία που θα ακολουθήσει ο πελάτης, μετά την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι του.

Η σχεδίαση αποτελείται από πολλά κι εντυπωσιακά banners, κρατώντας όμως παράλληλα minimal γραμμές. Η παρουσίαση των προϊόντων γίνεται με αναλυτικό τρόπο με προβολή διαθεσιμότητας, χρόνων παράδοσης, τρόπων αποστολής & πληρωμής.

 

Το αποτέλεσμα εντυπωσίασε τον πελάτη μας και φυσικά τους επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος. Ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη συνεργασία και την πραγματική εμπιστοσύνη στην ομάδα μας!

Περιληπτικά η εταιρεία Dataspot δημιούργησε:

  • ένα πλήρως λειτουργικό eshop
  • με μοντέρνα σχεδίαση και responsive design
  • Με σωστή κατηγοριοποίηση και σύγχρονη προβολή προϊόντων