Δημιουργία eshop της εταιρείας Beauty Bro

Η Beauty Bro αποτελεί μία σύγχρονη εταιρεία στο χώρο της αισθητικής και περιποίησης άκρων, που συνεργάζεται με κορυφαίες ευρωπαϊκές & ελληνικές εταιρείες που αποτελούν εγγύηση της μοναδικής ποιότητας των προσφερόμενων προϊόντων της.

Η ομάδα μας προχώρησε στη σχεδίαση του ηλεκτρονικού καταστήματος beautybro.gr, ενός eshop με χιλιάδες προϊόντα, δεκάδες φίλτρα και χαρακτηριστικά. Το eshop είναι σχεδιασμένο στην πλατφόρμα CS-Cart, πράγμα που σημαίνει πως έχουμε στη διάθεση μας αμέτρητες δυνατότητες που μας επιτρέπουν την απόλυτη παραμετροποίηση του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

Customer experience

Στόχος μας όπως πάντα είναι η κατασκευή ενός eshop στο οποίο ο πελάτης θα θέλει να επιστρέφει συνεχώς για τις αγορές του. Η ολοκλήρωση των παραγγελιών γίνεται μέσω One page checkout, ο χρήστης δηλαδή μπορεί να πραγματοποιήσει την αγορά του χωρίς να χρειαστεί να μεταβεί σε πολλαπλές σελίδες. Με αυτό τον τρόπο βελτιστοποιούμε την εμπειρία του πελάτη, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο.

Η παρουσίαση των προϊόντων γίνεται με προβολή διαθεσιμότητας, χρόνων παράδοσης, τρόπων αποστολής & πληρωμής, καθώς και με εμφάνιση τιμής Προ & Μετά ΦΠΑ. Το eshop αφορά τόσο την πώληση σε πελάτες λιανικής, όσο και σε επαγγελματίες.

 

Εύκολη διαχείριση eshop

Η διαχείριση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος οφείλει να είναι εύκολη & γρήγορη, επιτρέποντας στην επιχείρηση να κερδίζει χρόνο και να αυτοματοποιεί τις διαδικασίες παραγγελιοληψίας.

Το περιβάλλον διαχείρισης του ηλεκτρονικού καταστήματος beautybro.gr δίνει τη δυνατότητα πλήρους παραμετροποίησης των ρυθμίσεων του, παρακολούθησης του αποθέματος των προϊόντων, των παραγγελιών και των πελατών, της δημιουργίας προσφορών, της επεξεργασίας κι ενημέρωσης μεταφορικών, χρεώσεων και πολλά ακόμη.

Το eshop προσφέρει όλους τους σύγχρονους τρόπους πληρωμής, καθώς και σύνδεση με τράπεζα.

Features