Αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος e-farmakeio24.gr

Λίγα χρόνια μετά την επιτυχημένη αρχική μας συνεργασία, αναλάβαμε την αναβάθμιση και επανασχεδίαση του ηλεκτρονικού φαρμακείου e-farmakeio24.gr.

Σκοπός μας ήταν η ανανέωση του eshop, τόσο σε εμφάνιση όσο και σε λειτουργικότητα, για να εξυπηρετεί πολύ αποτελεσματικότερα τους πελάτες και για ευκολότερη διαχείριση του μεγάλου όγκου παραγγελιών.

Αναδιαμόρφωση eshop

Η δομή του site άλλαξε ριζικά. Μέσα από την πλατφόρμα CS-Cart προχωρήσαμε σε νέα σχεδίαση του μενού, ακολουθώντας τα σύγχρονα πρότυπα κατηγοριοποίησης προϊόντων. Επιπλέον, προστέθηκαν φίλτρα, χαρακτηριστικά και brands στα προϊόντα, εξασφαλίζοντας καλύτερη οργάνωση των προϊόντων και, κατά συνέπεια, ευκολότερη πλοήγηση στο eshop.

Επιπλπέον, σχεδιάσαμε εντυπωσιακά customized banners με έντονα χρώματα που αναδεικνύουν τα προϊόντα, αλλά ταυτόχρονα κάνουν το site προσβάσιμο και εύκολο στην πλοήγηση. Μεγάλη έμφαση δόθηκε και στο responsive design, ώστε να είναι ευχάριστη η πλοήγηση από κάθε συσκευή. 

Τεχνικές προδιαγραφές

Κατά το στήσιμο του νέου eshop, οι διαδικασίες παραγγελίας και αποθήκευσης αυτοματοποιήθηκαν πλήρως, εξασφαλίζοντας έτσι αποτελεσματική και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών.

Ταυτόχρονα, ενσωματώθηκαν προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας για να διασφαλιστεί η προστασία των δεδομένων των χρηστών. Το ηλεκτρονικό κατάστημα πληροί όλα τα πρότυπα GDPR και διαθέτει SSL πιστοποιητικό για ασφαλείς συναλλαγές.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι οι προηγμένες λειτουργίες αναφοράς και ανάλυσης δεδομένων που προσφέρονται, επιτρέποντας την παρακολούθηση και την βελτιστοποίηση των πωλήσεων, της απόδοσης των προϊόντων και της εμπειρίας των πελατών.

Features