Αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος e-farmakeio24.gr

e-farmakeio24-dataspot-portfolio

Κάποια χρόνια μετά την πρώτη μας συνεργασία με την εταιρεία, η ομάδα της Dataspot προχώρησε στην αναβάθμιση & αναδιαμόρφωση του ηλεκτρονικού φαρμακείου e-farmakeio24.gr.

Στόχος μας ήταν να ανανεώσουμε το site τόσο εμφανισιακά, όσο και λειτουργικά, ώστε να εξυπηρετεί εύκολα & γρήγορα τους πελάτες και τη διαχείριση παραγγελιών.

 

Η δομή του site άλλαξε ριζικά, σχεδιάσαμε εντυπωσιακά customized banners, χρησιμοποιήσαμε έντονα χρώματα για ένα νεανικό και φρέσκο αποτέλεσμα.

Έπειτα προχωρήσαμε σε νέα σχεδίαση του menu ακολουθώντας τα σύγχρονα πρότυπα κατηγοριοποίησης των προϊόντων.

Στα προϊόντα προστέθηκαν φίλτρα, χαρακτηριστικά και brands για την εύκολη πλοήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά και την οργάνωση από μεριάς διαχείρισης του eshop.

Φροντίσαμε η πλοήγηση να είναι το ίδιο ευχάριστη από κάθε συσκευή, χάρη στο responsive design – χαρακτηριστικό απαραίτητο για κάθε σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα!

 

Το αποτέλεσμα ενθουσίασε τους πελάτες μας κι εμείς χαιρόμαστε που προσθέτουμε ακόμα ένα επιτυχημένα αναβαθμισμένο site στο portfolio μας.

Για την αναβάθμιση του ηλεκτρονικού καταστήματος e-farmakeio24.gr προχωρήσαμε στις εξής ενέργειες:

  • Responsive σχεδιασμός
  • Σχεδίαση νέων banners
  • Οργάνωση & αναδιαμόρφωση menu
  • Ολοκλήρωση των απαραίτητων λειτουργικών αναβαθμίσεων

Αν πιστεύεις πως το ηλεκτρονικό σου κατάστημα δεν είναι λειτουργικό, ίσως πρέπει να προχωρήσεις άμεσα στην αναβάθμιση του! Ενημερώσου εδώ.