Κατασκευή ιστοσελίδας aliosgaia.gr

Ήλιος & γη δημιουργούν τον ιδανικό συνδυασμό χαλάρωσης και ξεκούρασης στο απόλυτο ειδυλλιακό ελληνικό φόντο της Χαλκιδικής.

 

Το ALIOS Gaia στη Νικήτη Χαλκιδικής, είναι χτισμένο και διακοσμημένο έχοντας ως βάση αυτό το συνδυασμό, τον ήλιο & τη γη, με φωτεινά, ηλιόλουστα δωμάτια και διακριτικά στοιχεία πέτρας.

 

Elegant design

Στη Dataspot σχεδιάσαμε την online παρουσίαση του ξενοδοχείου με κατασκευή ιστοσελίδας, αναλυτική παρουσίαση των δωματίων κι όλων τους των χαρακτηριστικών, σε δύο γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά.

Η σχεδίαση εμπνεύστηκε από την αισθητική του ίδιου του ξενοδοχείου και της minimal ταυτότητας του. Έτσι διατηρήσαμε μία απλή δομή, εύκολη κι ευχάριστη στην πλοήγηση, με responsive σχεδιασμό για άψογη εμφάνιση σε κάθε συσκευή.

Αναλυτική παρουσίαση

Είναι πολύ σημαντικό για κάθε σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα να έχει μια ολοκληρωμένη και σωστή online προβολή των δωματίων και των υπηρεσιών της. Με αυτό τον τρόπο ο χρήστης γνωρίζει από την πρώτη στιγμή τις παροχές του ξενοδοχείου και μπορεί να επιλέξει το δωμάτιο που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες του. Έχουμε άλλωστε πει πολλές φορές πως η εμπειρία του χρήστη είναι το κύριο ζήτημα στην κατασκευή ιστοσελίδας και eshop – είναι η πρώτη εντύπωση που θα αποκτήσει κανείς για την εταιρεία σου αφού σε αναζητήσει online.

Features