Διαχείριση Social Media Thessaloniki Sightseeing

Η εταιρεία Thessaloniki sightseeing προσφέρει στον επισκέπτη της Θεσσαλονίκης μια ολοκληρωμένη περιήγηση της πόλης, με τα χαρακτηριστικά ανοιχτού τύπου λεωφορεία της. Μία must δραστηριότητα για όλους!

Facebook & Instagram pages

Η διαχείριση των Facebook & Instagram pages γίνεται σε καθημερινή βάση, με ανάρτηση posts που περιλαμβάνουν εικόνες, customized videos και επιμέλεια κειμένων.

Όλα τα posts αναφέρουν calls to action κι οδηγούν με βελτιστοποιημένους συνδέσμους στην ιστοσελίδα της εταιρείας, αλλά κι απευθείας στην πλατφόρμα κράτησης εισιτηρίου, ανάλογα με τη θεματολογία. 

Τα κείμενα των posts είναι στα αγγλικά, μιας και το κυρίως κοινό είναι ξένο.

Διαχείριση social media

Είναι σημαντικό για μία επιχείρηση να συνδέεται με τους πελάτες της σε ένα άμεσο & διασκεδαστικό επίπεδο όπως αυτό των social media! Η διαχείριση social media απαιτεί χρόνο και γνώση όλων των διαθέσιμων σύγχρονων προωθητικών εργαλείων. Δημιουργείται έτσι μία σημαντική αλληλεπίδραση, η οποία ανεβάζει τη θέση της εταιρείας στα μάτια του κάθε πελάτη.

Σχεδιάζουμε προωθητικά posts με το λογότυπο της εταιρείας, καθώς και templates προσαρμοσμένα στην ταυτότητα του brand για τη δημιουργία ισχυρότερης σχέσης με το κοινό της εταιρείας.